Ben je op zoek naar een accommodatie voor jouw volgende wintersport? Dan ben je bij Skiinformatie.nl aan het goede adres, wat hier kun je gemakkelijk alle wintersportacccommodaties met elkaar vergelijken en kun je direct je wintersport boeken bij onze aangesloten reisorganisaties.

Uit onderzoek blijkt dat de meeste wintersporters drie maanden voor de vakantie hun wintersport boeken. Veel reisorganisaties proberen het eerder boeken echter te stimuleren met vroegboekkortingen en andere acties om zo de accommodaties al voor een groot deel vol te krijgen. Zijn de hotels en appartementen aan het einde van het seizoen nog niet gevuld, dan worden de consumenten in verleiding gebracht met last-minute wintersportvakanties om zo alsnog de vakantie te boeken.

Gedurende het hele winterseizoen zullen wij op Skiinformatie.nl wintersportaccommodaties met elkaar vergelijken. Om het juiste hotel of appartement te vinden hebben wij handige selectiecriteria op een rij gezet. Hierdoor vind je de juiste skivakantie en kun je makkelijk en snel een wintersport boeken.

Prijs

Land

Regio

Kies eerst een land

Soort accommodatie

Aantal sterren

Reisorganisatie

Sorteer op:

Laagste prijs Nieuw

Fabrys im Hof

Duitsland - Bollendorf
v.a. €73
Arke
Boek nu bij Arke

Arolsen Twistesee

Duitsland - Bad Arolsen
v.a. €74
Arke
Boek nu bij Arke

Schwarzwaldhaus

Duitsland - Todtmoos
v.a. €77
Arke
Boek nu bij Arke

Landal Wirfttal

Duitsland - Stadtkyll
v.a. €79
Arke
Boek nu bij Arke

Am Hohen Bogen

Duitsland - Arrach
v.a. €87
Arke
Boek nu bij Arke

Eifelpark Kronenburger See

Duitsland - Kronenburg
v.a. €88
Arke
Boek nu bij Arke

Schwarzholz

Duitsland - Viechtach
v.a. €90
Arke
Boek nu bij Arke

Gästehaus am Goldberg

Duitsland - St. Oswald-Riedlhütte
v.a. €104
Arke
Boek nu bij Arke

Chiemgau

Duitsland - Inzell
v.a. €112
Arke
Boek nu bij Arke

Ferienanlage Sonnenwald

Duitsland - Langfurth
v.a. €112
Arke
Boek nu bij Arke

Feriendorf Glasgarten

Duitsland - Rötz
v.a. €114
Arke
Boek nu bij Arke

Gemunder Ferienpark Salzberg

Duitsland - Schleiden
v.a. €114
Arke
Boek nu bij Arke

Landal Eifeler Tor

Duitsland - Heimbach
v.a. €118
Arke
Boek nu bij Arke

Pytloun

Tsjechië - Harrachov
v.a. €128
Arke
Boek nu bij Arke

Landal Winterberg

Duitsland - Winterberg
v.a. €128
Arke
Boek nu bij Arke

Waldbrunn

Duitsland - Waldbrunn
v.a. €130
Arke
Boek nu bij Arke

´´Hotel Riviera´´

-
v.a. €139
Vrijuit
Boek nu bij Vrijuit

Maien

Duitsland - Todtmoos
v.a. €139
Arke
Boek nu bij Arke

Vergelijk op prijs en vind de voordeligste

Elke wintersporter heeft zijn eigen eisen bij het boeken van een wintersportvakantie. Bij Nederlanders is prijs een erg belangrijk onderdeel. Dat wintersport een dure aangelegenheid is zal voor niemand een verrassing zijn dus dat Nederlanders op het gebied van prijs een wintersport vergelijken is logisch. Om die reden heeft Skiinformatie.nl een balk geïmplementeerd waarbij je kan aangeven binnen welke prijsklasse de wintersportvakantie moet vallen. Hierbij wordt het wintersport aanbod automatisch veranderd en krijg je een nieuwe selectie van wintersportaccommodaties.

Filter op basis van jouw favoriete wintersportbestemming!

Het is daarnaast voor elke wintersporter afhankelijk naar welk wintersportland zijn voorkeur gaat. Het is algemeen bekend dat de meeste Nederlanders hun wintersport boeken in Oostenrijk, maar dit betekent niet dat de overige landen niet interessant zijn. Om die reden kun je bij ons wintersportaccommodaties vergelijken in de landen Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Italie, Zwitserland, Noorwegen, Tsjechie en Finland.

Vergelijk allerlei soorten accommodaties!

Hotels en appartementen zijn over het algemeen de meest favoriete accommodaties bij wintersporters. Reisorganisaties bieden dan ook verschillende soorten accommodaties aan om aan alle behoeften van de consumenten te kunnen voorzien. Om elke wintersporter zijn ideale wintersport te laten boeken hebben wij in de wintersport vergelijker alle soorten accommodaties meegenomen die je kunt filteren aan de hand van je persoonlijke wensen en eisen. Deze kun je ook nog rangschikken met het aantal sterren, waardoor voor iedere doelgroep de juiste accommodaties gekozen kunnen worden.