Als bedrijfsuitje op wintersport?

Altijd al eens met je collega’s willen skiën? Ga dan als bedrijfsuitje op wintersport en beleef de leukste tijd van het jaar met je collega’s. Ga met je collega’s richting de sneeuw en laat een onvergetelijk bedrijfsuitje op wintersport voor je organiseren. De perfecte manier om aan teambuilding te doen of gewoon een goede band te creëren met je collega’s. 

Ben jij op zoek naar een paar dagen skiën, of wil je naast het skiën ook bijzondere dingen gaan ondernemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sneeuwschoenwandelen, mooie wandelingen maken of met paard en wagen de diepe dalen verkennen met een gids? Een bedrijfsuitje moet onvergetelijk zijn en zorgen voor gezellige en mooie momenten als collega’s onder elkaar.

Als bedrijfsuitje op wintersport naar Oostenrijk

Wil jij graag als bedrijfsuitje op wintersport naar Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Duitsland of Zwitserland? Als je het onderstaande formulier invult dan nemen wij contact met je op en geven je vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Jouw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats vestiging bedrijf (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Aanleiding van de wintersportreis

Aantal deelnemers groepsreis

Gewenste periode(s)

Aankomstdag

Aantal overnachtingen

Aantal skidagen

Gewenst vervoersmiddel
AutoTreinBusVliegtuig

Gewenste accommodatie
AppartementChaletHotelPension

Voorkeur wintersportland
ItaliëFrankrijkOostenrijkZwitserland

Gewenste grootte van het skigebied
Klein (<100km piste)Middel (100-200km piste)Groot (>200km piste)

Wensen, voorkeuren of andere opmerkingen


Met collega’s op wintersport

Je collega’s zie en spreek je elke dag. De meeste gesprekken zijn gericht op de business en daarom is met collega’s op wintersport gaan zo leuk. Andere gesprekken, informele sfeer en aan het einde van de dag een gezellig drankje doen in de après-ski of in een lekker restaurant

Bedrijfsuitje laten organiseren

Het is altijd een vraag die als eerste naar voren komt als er een bedrijfsuitje georganiseerd moet worden. Toch is het aan te raden om een bedrijf in te schakelen als je met het bedrijf op wintersport wilt gaan. Bij de organisatie van een reis komt een hoop kijken en zeker als er meer dan 20 personen mee gaan is het een flinke klus om dit zelf uit te zoeken allemaal. De bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn hebben samenwerkingen met skigebieden en hotels en kunnen interessante prijzen aanbieden voor grote groepen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in