Wintersport groepsreis boeken

Wil jij met je bedrijf, een grote vriendengroep of familie een groepsreis boeken voor je wintersport? Een goede keus, want met een groep op wintersportvakantie is mega gezellig en levert een onvergetelijke vakantie op. Voor het boeken van groepsreizen hebben wij speciaal gekozen samenwerkingspartners. Deze reisorganisaties zijn gespecialiseerd in het regelen van groepsreizen voor bedrijven, vriendengroepen en families. 

Jaarlijks vertrekken er duizenden wintersporters richting de besneeuwde bergen om te genieten van de prachtige skigebieden. Niet alleen families, want ook veel bedrijven gaan met grote groepen op wintersportvakantie. Een paar dagen met het bedrijf op wintersportvakantie is goed voor de tuimbuilding en brengt het team weer een stuk dichter bij elkaar.

Met een groep op wintersport

Met een grote groep op wintersport? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als je met een grote groep op wintersport gaat is het altijd lastig om een geschikte accommodatie te vinden. Daarom zoeken wij graag samen met onze partners naar de juiste accommodatie in jullie favoriete wintersportland, zodat jullie zorgeloos op wintersport kunnen gaan.

Jouw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam (optioneel)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats vestiging bedrijf (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Aanleiding van de wintersportreis

Aantal deelnemers groepsreis

Gewenste periode(s)

Aankomstdag

Aantal overnachtingen

Aantal skidagen

Gewenst vervoersmiddel
AutoTreinBusVliegtuig

Gewenste accommodatie
AppartementChaletHotelPension

Voorkeur wintersportland
ItaliëFrankrijkOostenrijkZwitserland

Gewenste grootte van het skigebied
Klein (<100km piste)Middel (100-200km piste)Groot (>200km piste)

Wensen, voorkeuren of andere opmerkingen


Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in