Wintersport groepsreis boeken

Wil jij met je bedrijf, een grote vriendengroep of familie een groepsreis boeken voor je wintersport? Een goede keuze, want dat is mega gezellig en levert een onvergetelijke vakantie op. Voor het boeken van groepsreizen werken wij samen met Summit Travel. Deze reisorganisatie is gespecialiseerd in het regelen van groepsreizen voor bedrijven, vriendengroepen en families. 

Jaarlijks vertrekken er duizenden wintersporters richting de besneeuwde bergen om te genieten van de prachtige skigebieden. Niet alleen families, maar ook veel bedrijven gaan met grote groepen op wintersportvakantie. Een paar dagen met het bedrijf op wintersportvakantie is goed voor de teambuilding en brengt het team weer een stuk dichter bij elkaar.

Met een groep op wintersport

Met een grote groep op wintersport? Hier ben je aan het juiste adres voor het boeken van een wintersport groepsreis! Als je met een grote groep op wintersport gaat is het altijd lastig om een geschikte accommodatie te vinden. Daarom zoeken wij graag samen met onze partner Summit Travel naar de juiste accommodatie in jullie favoriete wintersportland, zodat jullie samen zorgeloos op wintersport kunnen gaan. Dat gaat in zes eenvoudige stappen. Die hebben we voor je op een rijtje gezet.

 1. Vul het aanvraagformulier hieronder in. Summit Travel neemt zo snel mogelijk contact met je op.
 2. Summit Travel zoekt een geschikte locatie en werkt een uitgebreid reisvoorstel uit. Overal wordt aan gedacht: materiaalhuur, verzekeringen etc.
 3. Vaak zijn er meerdere mogelijkheden voor een leuke bestemming met jouw wintersportgroep.
 4. Ben je het eens met het voorstel? Dan wordt de boeking in orde gemaakt. Jij hoeft je nergens druk om te maken. Ook handig: het definitieve aantal personen wordt later afgesproken.
 5. Nog even en jullie gaan op wintersport. Vragen of wijzigingen? Je vaste contactpersoon staat voor je klaar. Kun jij je lekker bezig houden met andere dingen. Last minute toch nog iets wijzigen? Dit kan eenvoudig in de digitale omgeving waarin je alles voor je boeking regelt.
 6. Eindelijk zijn jullie aangekomen. Tijd om te genieten met vrienden, familie of collega’s. Plotseling problemen? Summit Travel staat ook tijdens de reis voor jullie klaar.

Een weekreis of Mini Ski

Summit Travel biedt naast weekreizen ook Mini Ski’s aan, oftewel een wintersport van een paar dagen. Dit is mogelijk van 2 tot 5 nachten en ook hiervoor kan het vervoer geregeld worden. Zo kun je met de wintersport groepsreis ook kiezen voor een lang weekend naar de sneeuw. Perfect voor iedereen die met het bedrijf op wintersport gaat.

De leukste activiteiten voor jouw groepsreis

Behalve dat Summit Travel je helpt bij het boeken van je groepsreis, kunnen ze ook verschillende leuke activiteiten organiseren voor tijdens je wintersport. Van wijnproeverijen tot rodelavonden, niets is te gek. Ook skisafari’s en sneeuwscootertochten kunnen geregeld worden. En ga je met het bedrijf op wintersport? Dan behoort ook een vergaderruimte of welkomstborrel voor het personeel tot de mogelijkheden.

Aangepaste annuleringsvoorwaarden

We snappen dat je in tijden van corona twijfelt over het wel of niet boeken van je wintersport. Summit Travel neemt deze twijfels weg met aangepaste annuleringsvoorwaarden, zodat jouw financiële risico wordt geminimaliseerd. De meeste accommodaties die je als groepsreis kunt boeken, kun je tot wel 3 maanden (en vaak tot nog wel korter) voor vertrek kosteloos annuleren, zonder opgaaf van redenen. Je krijgt dan de volledige betaling terug. Dit verschilt per accommodatie, dus als je zeker wilt weten hoe lang van te voren je kunt beslissen, vraag dat dan even na bij het boeken. Mocht het reisadvies tot 1 dag voor vertrek negatief veranderen (naar rood of oranje), of mocht het skigebied dichtgaan door corona, dan is kosteloos annuleren ook van toepassing en krijg je al je geld terug (geen voucher).

Doe een vrijblijvende aanvraag

Doe met het formulier hieronder een vrijblijvende aanvraag bij Summit Travel. Eén van de medewerkers van de afdeling groepsreizen neemt zo snel mogelijk contact met je op om alle wensen door te spreken. Aan de hand daarvan krijg je een vrijblijvend aanbod. Vul onderstaand formulier in en maak kennis met de flexibiliteit, het maatwerk en de service van Summit Travel.

  Jouw naam *

  Bedrijfsnaam

  Adres

  Postcode

  Plaats vestiging bedrijf (optioneel)

  Telefoonnummer *

  Jouw e-mail *

  Aanleiding van de wintersportreis

  Aantal personen groepsreis *

  Gewenste periode(s)

  Aantal overnachtingen

  Aantal skidagen

  Gewenst vervoersmiddel

  AutoTreinBusVliegtuig

  Gewenste accommodatie

  AppartementChaletHotelPension

  Voorkeur wintersportland

  ItaliëFrankrijkOostenrijkZwitserland

  Gewenste grootte van het skigebied

  Klein (<100km piste)Middel (100-200km piste)Groot (>200km piste)

  Wensen, voorkeuren of andere opmerkingen

  Summit Travel logo

  Nieuwsalerts ontvangen?

  Schrijf je in