Wintersport groepsreis boeken

Wil jij met je bedrijf, een grote vriendengroep of familie een groepsreis boeken voor je wintersport? Een goede keuze, want dat is mega gezellig en levert een onvergetelijke vakantie op. Voor het boeken van groepsreizen werken wij samen met Summit Travel. Deze reisorganisatie is gespecialiseerd in het regelen van groepsreizen voor bedrijven, vriendengroepen en families. 

Jaarlijks vertrekken er duizenden wintersporters richting de besneeuwde bergen om te genieten van de prachtige skigebieden. Niet alleen families, maar ook veel bedrijven gaan met grote groepen op wintersportvakantie. Een paar dagen met het bedrijf op wintersportvakantie is goed voor de teambuilding en brengt het team weer een stuk dichter bij elkaar.

Naar het aanvraagformulier

Wintersport groepMet een groep op wintersport

Met een grote groep op wintersport? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als je met een grote groep op wintersport gaat is het altijd lastig om een geschikte accommodatie te vinden. Daarom zoeken wij graag samen met onze partner Summit Travel naar de juiste accommodatie in jullie favoriete wintersportland, zodat jullie samen zorgeloos op wintersport kunnen gaan. Dat gaat in zes eenvoudige stappen. Die hebben we voor je op een rijtje gezet.

  1. Vul het aanvraagformulier hieronder in. Summit Travel neemt zo snel mogelijk contact met je op.
  2. Summit Travel zoekt een geschikte locatie en werkt een uitgebreid reisvoorstel uit. Overal wordt aan gedacht: materiaalhuur, verzekeringen etc.
  3. Vaak zijn er meerdere mogelijkheden voor een leuke bestemming met jouw wintersportgroep.
  4. Ben je het eens met het voorstel? Dan wordt de boeking in orde gemaakt. Jij hoeft je nergens druk om te maken. Ook handig: het definitieve aantal personen wordt later afgesproken.
  5. Nog even en jullie gaan op wintersport. Vragen? Last-minute wijzigingen? Je vaste contactpersoon staat voor je klaar. Kun jij je lekker bezig houden met andere dingen.
  6. Eindelijk zijn jullie aangekomen. Tijd om te genieten met vrienden, familie of collega’s. Plotseling problemen? Summit Travel staat ook tijdens de reis voor jullie klaar.

Een weekreis of shortski

Summit Travel biedt naast weekreizen ook shortski’s. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een lang weekend naar de sneeuw. Perfect voor iedereen die met het bedrijf op wintersport gaat. Wil je de reis helemaal bijzonder maken? Met bijvoorbeeld groepsactiviteiten, borrels, een bbq in de sneeuw of wat voor leuks dan ook? Geef het aan bij de wensen op het aanvraagformulier hieronder.

Doe een vrijblijvende aanvraag

Doe met het formulier hieronder een vrijblijvende aanvraag bij Summit Travel. Eén van de medewerkers van de afdeling groepsreizen neemt zo snel mogelijk contact met je op om alle wensen door te spreken. Aan de hand daarvan krijg je een vrijblijvend aanbod. Vul onderstaand formulier in en maak kennis met de flexibiliteit, het maatwerk en de service van Summit Travel.

Jouw naam *

Bedrijfsnaam

Adres

Postcode

Plaats vestiging bedrijf (optioneel)

Telefoonnummer *

Jouw e-mail *

Aanleiding van de wintersportreis

Aantal personen groepsreis *

Gewenste periode(s)

Aantal overnachtingen

Aantal skidagen

Gewenst vervoersmiddel
AutoTreinBusVliegtuig

Gewenste accommodatie
AppartementChaletHotelPension

Voorkeur wintersportland
ItaliëFrankrijkOostenrijkZwitserland

Gewenste grootte van het skigebied
Klein (<100km piste)Middel (100-200km piste)Groot (>200km piste)

Wensen, voorkeuren of andere opmerkingen


Tip: Dutchweek met het bedrijf

Ben je opzoek naar een leuk bedrijfsuitje? Wat dacht je van Dutchweek! Samen met je collega’s genieten van de sneeuw en allerlei leuke feestjes bijwonen. De unieke sfeer is perfect om het werk even te vergeten en om samen lol te maken. Er zijn meerdere locaties, dus er is altijd wel een Dutchweek die bij jullie past! Vraag hierboven vrijblijvend een offerte op bij Summit Travel.

Feest tijdens Dutchweek Saalbach op de piste

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in