Wintersport groepsreis boeken

Wil jij met je bedrijf, een grote vriendengroep of familie een groepsreis boeken voor je wintersport? Een goede keuze, want dat is mega gezellig en levert een onvergetelijke vakantie op. Voor het boeken van groepsreizen werken wij samen met Summit Travel. Deze reisorganisatie is gespecialiseerd in het regelen van groepsreizen voor bedrijven, vriendengroepen en families. 

Jaarlijks vertrekken er duizenden wintersporters richting de besneeuwde bergen om te genieten van de prachtige skigebieden. Niet alleen families, maar ook veel bedrijven gaan met grote groepen op wintersportvakantie. Een paar dagen met het bedrijf op wintersportvakantie is goed voor de teambuilding en brengt het team weer een stuk dichter bij elkaar.

wintersport groepsreis boeken

Met een groep op wintersport

Met een grote groep op wintersport? Hier ben je aan het juiste adres voor het boeken van een wintersport groepsreis! Als je met een grote groep op wintersport gaat is het altijd lastig om een geschikte accommodatie te vinden. Daarom zoeken wij graag samen met onze partner Summit Travel naar de juiste accommodatie in jullie favoriete wintersportland, zodat jullie samen zorgeloos op wintersport kunnen gaan. Dat gaat in zes eenvoudige stappen. Die hebben we voor je op een rijtje gezet.

 1. Vul het aanvraagformulier hieronder in. Summit Travel neemt zo snel mogelijk contact met je op.
 2. Summit Travel zoekt een geschikte locatie en werkt een uitgebreid reisvoorstel uit. Overal wordt aan gedacht: materiaalhuur, verzekeringen etc.
 3. Vaak zijn er meerdere mogelijkheden voor een leuke bestemming met jouw wintersportgroep.
 4. Ben je het eens met het voorstel? Dan wordt de boeking in orde gemaakt. Jij hoeft je nergens druk om te maken. Ook handig: het definitieve aantal personen wordt later afgesproken.
 5. Nog even en jullie gaan op wintersport. Vragen? Last-minute wijzigingen? Je vaste contactpersoon staat voor je klaar. Kun jij je lekker bezig houden met andere dingen.
 6. Eindelijk zijn jullie aangekomen. Tijd om te genieten met vrienden, familie of collega’s. Plotseling problemen? Summit Travel staat ook tijdens de reis voor jullie klaar.

Een weekreis of shortski

Summit Travel biedt naast weekreizen ook shortski’s. Zo kun je met de wintersport groepsreis ook kiezen voor een lang weekend naar de sneeuw. Perfect voor iedereen die met het bedrijf op wintersport gaat. Wil je de reis helemaal bijzonder maken? Met bijvoorbeeld groepsactiviteiten, borrels, een bbq in de sneeuw of wat voor leuks dan ook? Geef het aan bij de wensen op het aanvraagformulier hieronder.

Aangepaste annuleringsvoorwaarden

We snappen dat je in tijden van corona twijfelt over het wel of niet boeken van je wintersport. Summit Travel neemt deze twijfels weg met aangepaste annuleringsvoorwaarden, zodat jouw financiële risico wordt geminimaliseerd. De meeste accommodaties die je als groepsreis kunt boeken, kun je tot wel 3 maanden voor vertrek kosteloos annuleren, zonder opgaaf van redenen. Je krijgt dan de volledige betaling terug. Mocht het reisadvies tot 1 dag voor vertrek negatief veranderen (naar rood of oranje), of mocht het skigebied dichtgaan door corona, dan is kosteloos annuleren ook van toepassing en krijg je al je geld terug (geen voucher).

Doe een vrijblijvende aanvraag

Doe met het formulier hieronder een vrijblijvende aanvraag bij Summit Travel. Eén van de medewerkers van de afdeling groepsreizen neemt zo snel mogelijk contact met je op om alle wensen door te spreken. Aan de hand daarvan krijg je een vrijblijvend aanbod. Vul onderstaand formulier in en maak kennis met de flexibiliteit, het maatwerk en de service van Summit Travel.

  Jouw naam *

  Bedrijfsnaam

  Adres

  Postcode

  Plaats vestiging bedrijf (optioneel)

  Telefoonnummer *

  Jouw e-mail *

  Aanleiding van de wintersportreis

  Aantal personen groepsreis *

  Gewenste periode(s)

  Aantal overnachtingen

  Aantal skidagen

  Gewenst vervoersmiddel
  AutoTreinBusVliegtuig

  Gewenste accommodatie
  AppartementChaletHotelPension

  Voorkeur wintersportland
  ItaliëFrankrijkOostenrijkZwitserland

  Gewenste grootte van het skigebied
  Klein (<100km piste)Middel (100-200km piste)Groot (>200km piste)

  Wensen, voorkeuren of andere opmerkingen


  Summit Travel logo

  Nieuwsalerts ontvangen?

  Schrijf je in