Last minute wintersport

Sommige Nederlandse wintersporters kiezen er voor om last minute wintersport aanbiedingen te zoeken. Tot het laatste moment wachten, kijken welke reisorganisatie interessante wintersport lastminutes aanbiedt en dan pas boeken. Dit is niet voor alle mensen weggelegd, want het blijft natuurlijk een risico. De kans bestaat namelijk dat de bestemming die je voor ogen hebt niet meer beschikbaar is in de periode dat je richting de sneeuw wil vertrekken. Om op de juiste pagina’s van de reisorganisaties terecht te komen hebben we een overzicht gegeven van reispartijen die last minute wintersport accommodaties aanbiedt.

Last minute met Sunweb

Sunweb is bij Nederlanders een bekende wintersport reisorganisatie. De last-minute wintersport deals voor de kerstvakantie komen meestal een week voor de kerst. Voor de overige aanbiedingen en interessante kortingen is het belangrijk om hun website in januari, februari en maart in de gaten de houden.

Last-minute met TUI

Ook TUI heeft vaak gunstige deals vlak voor de belangrijke wintersportweken. Daarbij boek je bij TUI altijd inclusief skipas, deze hoef je dus op de bestemming niet meer aan te schaffen. Wie weet ben je volgende week nog in Gerlos, Val Thorens, Kaprun of Val Gardena?

Last-minute met Summit Travel

Verschillende accomodaties voor een gunstige prijs vind je ook via Summit Travel. Deze aanbieder biedt veel verblijven in en rondom skigebieden inclusief skipas. Voor een prikkie nog even weg? Kijk snel via de onderstaande link op de website van Summit Travel.

Last-minute met Snowtrex

Binnen no-time heb je een last-minute wintersport geboekt met Snowtrex. Deze reisorganisatie speciaal voor wintersporters heeft vlak voor de belangrijke weken in het hoogseizoen veel korting. Boek je het liefst last-minute, houd dan deze website in de gaten!

Last-minute met Chalet.nl

Je hebt binnenkort een lang weekend of een week vrij, maar nog niks gepland en het sneeuwt in de Alpen! Een last-minute wintersport kun je ook boeken bij Chalet.nl. Ideaal als je opzoek bent naar een eigen huisje in de bergen.  

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in