Seizoen 4

Na een aantal succesvolle seizoenen van 24 UUR IN zijn we ook afgelopen jaar weer langs verschillende skigebieden gegaan om opnames te maken. Dit keer maakten we een lange Ski Safari langs maar liefst negen verschillende Zwitserse skigebieden. Zoals je van ons gewend bent, gaan we veel skiën, maar ondernemen ook veel andere activiteiten en geven je tips waar je heerlijk kunt eten. Kijk je weer mee?

Afleveringen seizoen 4: Ski Safari Zwitserland

Het vierde seizen van 24 UUR IN is een heel speciaal seizoen. Voor dit seizoen zijn we afgereisd naar Zwitserland. We bezochten zoals hierboven al gezegd negen skigebieden. We begonnen in Davos Klosters en eindigden in de Aletsch Arena. De afleveringen zie je op YouTube en op Facebook. Hieronder zie je de links naar YouTube. Geniet ervan!

Meer informatie over bezochte gebieden

Uiteraard hebben we de afleveringen ook uitgewerkt op de website. Dus wil je net even meer informatie – we kunnen namelijk niet alles in de afleveringen vertellen – lezen over de gebieden die we hebben bezocht, dan kan dat. In de onderstaande blogs lees je meer over onze ervaringen en lees je de leukste tips per regio.

Afleveringen seizoen 3

Hieronder vind je het overzicht van de afleveringen van seizoen 3. Zodra er een nieuwe aflevering online komt, wordt deze aan het rijtje toegevoegd.

Afleveringen seizoen 2

Ook de afleveringen van het tweede seizoen kun je natuurlijk terugkijken. Hieronder vind je alle afleveringen.

Afleveringen seizoen 1

De eerste afleveringen van 24 UUR IN vind je hieronder. Ook kun je meer video’s vinden op het YouTube-kanaal.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in