Webcams in alle wintersport gebieden


Is het al bijna zover? Mag je al bijna naar de sneeuw? Hier zie je alvast hoe jouw skigebied erbij ligt met behulp van webcams. In de player kun je honderden camera’s uit skigebieden over de hele wereld selecteren. 

Werk je vanaf mobiel? Dan kan het zijn dat je de selectie niet kan maken als je de telefoon ‘normaal’ vasthoudt. Kantel ‘m dan eens en het lukt wel.

We streven ernaar om een zo groot mogelijk aanbod van wintersport webcams op onze website aan te bieden. Het kan helaas zo zijn dat jouw skigebied er niet tussen zit of dat enkele camera’s niet werken. Weet dat we ons best doen en word alsjeblieft niet boos. Bovendien is het ook wel spannend om niet te weten hoe het eruit ziet in het skigebied voordat je weggaat.

Webcam wintersport

Nee, even serieus. De webcam wintersport functie op onze website is een mooie tool om je perfect voor te bereiden op de prachtige wintersport die komen gaat. Je kunt op verschillende plekken in jouw favoriete skigebied een kijkje nemen. Dat kan door middel van video, foto of zelfs 360 graden weergave. Bovendien bevat de webcam wintersport functie ook de actuele weersvoorspellingen.

Terug in de tijd

Het zal je niet verbazen dat je op onze webcam wintersport functie ook een duikje in het archief kan nemen, bijvoorbeeld als je wil weten hoe het er gisteren uitzag. Zo kun je aan de hand van de beelden ongeveer bepalen hoeveel sneeuw er is gevallen. Wat je waarschijnlijk wel verbaasd is dat je in sommige skigebieden echt ver terug in de tijd kan kijken. Stond jij op 13 december 2012 bijvoorbeeld voor een webcam om 13.00u? Dan kan je dat misschien nog wel terugkijken. Het hangt er net vanaf hoe lang de skigebieden hun beelden opslaan.

Kortom

De webcam wintersport functie is leuk én handig. Daarom hebben we ‘m voor je met dank aan Feratel. Fijne wintersport!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in