Webcams in alle wintersportgebieden

Is het al bijna zover? Mag je al bijna naar de sneeuw? Hier zie je alvast hoe jouw skigebied erbij ligt met behulp van webcams. In de player kun je honderden camera’s uit skigebieden over de hele wereld selecteren. 

Webcams skigebieden

Check hieronder snel hoe de omstandigheden zijn in jouw favoriete skigebied. We streven ernaar om een zo groot mogelijk aanbod van wintersport webcams op onze website aan te bieden. Het kan helaas zo zijn dat jouw skigebied er niet tussen zit of dat enkele camera’s niet werken. Weet dat we ons best doen.

Webcam wintersport

De webcam wintersport functie op onze website is een mooie tool om je perfect voor te bereiden op de prachtige wintersport die komen gaat. Je kunt op verschillende plekken in jouw favoriete skigebied een kijkje nemen. Dat kan door middel van video, foto of zelfs 360 graden weergave. Bovendien bevat de webcam wintersport functie ook de actuele weersvoorspellingen.

Zo wil je het skigebied zien: wit besneeuwd en zonnig

Webcams terugkijken

Het zal je niet verbazen dat je op onze webcam wintersport functie ook een duikje in het archief kan nemen, bijvoorbeeld als je wil weten hoe het er gisteren uitzag. Zo kun je aan de hand van de beelden ongeveer bepalen hoeveel sneeuw er is gevallen. Wat je waarschijnlijk wel verbaasd is dat je in sommige skigebieden echt ver terug in de tijd kan kijken. Stond jij op 13 december 2018 bijvoorbeeld voor een webcam om 13.00u? Dan kan je dat misschien nog wel terugkijken. Het hangt er net vanaf hoe lang de skigebieden hun beelden opslaan.

De webcam wintersport functie is leuk én handig. Daarom hebben we ‘m voor je met dank aan Feratel. Fijne wintersport!

Wintersport weerbericht en live-updates

Ben je niet alleen benieuwd naar de webcambeelden in de skigebieden, maar wil je ook graag het weerbericht lezen? Dat kan. In het winterseizoen schrijven we minimaal een keer per week een wintersport weerbericht. Daarnaast nemen we ook regelmatig een kijkje in de skigebieden door de ogen van onze eigen camera of die van de lezer. Daar zie je actuele beelden uit de skigebieden met onze live-updates. Wil je meer algemene informatie over skigebieden, dat vind je bij onze collega Snowplaza.

Verse sneeuw op een hut

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in