Pushnotificaties

Skiinformatie.nl maakt gebruik van pushnotificaties. Dat zijn meldingen die je in je browser ontvangt, op een pc, laptop of mobiel apparaat. Je hebt ons hiervoor toestemming gegeven bij het bezoeken van onze site. Je kunt je op elk gewenst moment afmelden voor deze notificaties.

Toestemming

Sinds juni 2017 maken wij gebruik van de pushnotificaties. Als je sindsdien onze website hebt bezocht is je gevraagd of je deze meldingen wilt ontvangen. Heb je daarvoor toestemming gegeven, dan ontvang je regelmatig deze melding op het apparaat waarop je jezelf hebt aangemeld. Zonder jouw toestemming kunnen wij jouw geen berichten sturen. Niet omdat we dat niet willen, maar ook omdat het technisch niet mogelijk is.

Afmelden

Wil je geen pushnotificaties meer ontvangen? Dan moet je jezelf afmelden. Wij hebben geen inzage in wie zich heeft aangemeld en hebben ook geen persoonlijk gegevens van je verzameld. De manier van afmelden verschilt per browser en per apparaat.

Afmelden op desktop
Als je alerts op je desktop ontvangt, dan is het afmelden over het algemeen vrij gemakkelijk. Ga naar Skiinformatie.nl en dan vind je rechtsonder op de website een belletje. Als je daarop klikt kun je jezelf afmelden.

Voorbeeld van afmelding op desktopversie van de website

Afmelden op mobiel apparaat
Ontvang je de melding op een mobiel apparaat, dan kun je de instelling in de browser beheren. Bekijk hieronder per browser hoe je dat doet. Zo kun je ook meldingen van andere websites uitzetten.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in