Skiinformatie team

Hee, wat leuk dat je geïnteresseerd bent in ons team. Wie er achter Skiinformatie zitten? Dit is het Skiinformatie team dat je onder andere dagelijks voorziet van het laatste nieuws op wintersportgebied en je handige tips geeft voor de wintersport.

Skiinformatie.nl is geboren uit een passie voor de sneeuw en vanuit die passie werken we nog steeds. In ons team vind je die passie terug. Iedereen binnen het team is namelijk een ‘wintersportgekkie’ die niet kan wachten om weer over die geribbelde piste te skiën of om juist de poeder in te duiken.

Het team bestaat uit experts op bepaalde gebieden en ‘gewone’ wintersporters die ook graag hun passie delen met de rest van de Nederlandstalige wintersporter. Juist die combinatie maakt dat wij voor ieder wat wils schrijven. Wie wij zijn?

Frank

Als wintersporter in hart en nieren en skileraar besloot Frank in 2009 Skiinformatie.nl op te zetten. Toen nog een studieproject voor zijn studie Commerciële Economie voor Toekomstige Ondernemers, maar onderhand een fulltime ‘hobby’. Vanaf 2014 is hij samen met Mike enkel nog bezig met Skiinformatie.nl en andere leuke wintersportprojecten.

Mike

Skiën maakt Mike gelukkig, of het nou op of naast de piste is. Van 2006 tot 2014 heeft hij zoveel mogelijk in Hinterglemm gezeten om daar skiles te geven. In de tussentijd studeerde hij Sport, Management en Ondernemen en vervolgens Communicatiewetenschap. Sinds december 2014 houdt hij zich samen met Frank fulltime bezig met Skiinformatie.nl en de andere projecten die daaromheen hangen. Hij is regelmatig in de sneeuw te vinden, maar ook vaak op kantoor.

Florien

Op haar 12e ging Florien voor het eerst op wintersport. Na een paar uurtjes les stuurde haar vader haar meteen van de zwarte piste, maar dat heeft haar wintersportliefde niet bedorven. Sterker nog, vanaf dat moment is die elk seizoen alleen maar groter geworden. In 2016 kwam ze als stagiaire op de Skiinformatie redactie, inmiddels is ze een vast teamlid en niet meer bij ons weg te slaan. Naast skiën staat ze graag in de keuken en maakt ze iedereen jaloers met de lekkerste gerechten. Uiteraard komt er ook af en toe een Apfelstrudeltje mee naar kantoor!

Liggen op een sneeuwbal

Jahna

Jahna staat vanaf haar 4e op de ski’s. Daarvan heeft ze bijna 10 jaar wedstrijden geskied, dus skiën kan ze zeker. Hoewel… Zo nu en dan vermaakt ze ons ook met de mooiste crashes. Van Jahna kunnen we wel zeggen dat ze verslaafd is aan wintersport. ’s Winters is ze bijna alleen maar in de sneeuw te vinden: op ski’s of als assistente bij een of ander wintersportevenement. De zomermaanden zijn voor Jahna (en ons) een kwelling. Iedere dag krijgen we te horen dat het wel weer mag gaan sneeuwen. Dagelijks voorziet ze jullie van nieuws en ook kun je haar volgen op Indebergen.

Miranda

Zeg je bergen, dan zeg je Miranda. In de zomer en winter is ze vaker in de Alpen te vinden, dan bij ons op kantoor. Al sinds ze zich kan herinneren is ze verliefd op de bergen. Skiën, snowboarden, mountainbiken, wandelen, klettersteigen, het maakt Miranda niet uit, als ze maar in de Alpen kan zijn. Vaak is ze op stap met Mike en Sebi voor het opnemen van afleveringen voor de webserie 24 UUR IN, maar ook content voor Snowplaza, Indebergen of Skiinformatie.

Snowtubing in Kitzbühel

De rest van het team

Bovendien vind je ook nog veel artikelen van bloggers uit het Skiinformatie team die wat minder regelmatig schrijven of in het verleden voor ons hebben geschreven, maar nu hun leven hebben gebeterd. De meesten op een rijtje:
– Ex-collega’s Yv & Thijs
– voormalig stagiaires Paul, Anouk, Benthe DaphneDaan, Jochem, Merel, Robin, Stephanie
en Wendy.- Monique van Snowlife
– Jasper van Sneeuwsportleraren.nl
– skijuf Paulien
– mister backflip Timo
– Michael
– halve Canadees Erik
– Oostenrijkse locals Marijke en Ad en Wilnita
– snowboarders Thymen en Billy
– expert Niek
– tennischef Laurens
– skilerares Tinca
– après-skiester Floor
– bierkoning Rick
– autospecialist Thomas
– Nederlandse Oostenrijkse Fabienne
– bergsportjurist Stephan
– skischoenkoning Leo
– blogprinses Bonnie
– vrouwenverslindender Max

Ook deel van het Skiinformatie team worden?

Heb jij net als de rest van het team een grote voorliefde voor het skiën en houd je van schrijven? Wellicht wil je dan ook deel uitmaken van het Skiinformatie team. Wij zijn altijd op zoek naar bloggers die het leuk vinden om eenmalig of op regelmatige basis willen schrijven voor de website.

Schrijf ons een bericht via het contactformulier met je ideeën en kom eens een bak koffie drinken om te kijken of wij goed bij elkaar passen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in