Skiinformatie team

Hee, wat leuk dat je geïnteresseerd bent in ons team. Wie er achter Skiinformatie zitten? Dit is het Skiinformatie team dat je onder andere dagelijks voorziet van het laatste nieuws op wintersportgebied en je handige tips geeft voor de wintersport.

Skiinformatie.nl is geboren uit een passie voor de sneeuw en vanuit die passie werken we nog steeds. In ons team vind je die passie terug. Iedereen binnen het team is namelijk een ‘wintersportgekkie’ die niet kan wachten om weer over die geribbelde piste te skiën of om juist de poeder in te duiken.

Het team bestaat uit experts op bepaalde gebieden en ‘gewone’ wintersporters die ook graag hun passie delen met de rest van de Nederlandstalige wintersporter. Juist die combinatie maakt dat wij voor ieder wat wils schrijven. Wie wij zijn?

Frank

Als wintersporter in hart en nieren en skileraar besloot Frank in 2009 Skiinformatie.nl op te zetten. Toen nog een studieproject voor zijn studie Commerciële Economie voor Toekomstige Ondernemers, maar onderhand een fulltime ‘hobby’. Vanaf 2014 is hij samen met Mike enkel nog bezig met Skiinformatie.nl en andere leuke wintersportprojecten.

Mike

Skiën maakt Mike gelukkig, of het nou op of naast de piste is. Van 2006 tot 2014 heeft hij zoveel mogelijk in Hinterglemm gezeten om daar skiles te geven. In de tussentijd studeerde hij Sport, Management en Ondernemen en vervolgens Communicatiewetenschap. Sinds december 2014 houdt hij zich samen met Frank fulltime bezig met Skiinformatie.nl en de andere projecten die daaromheen hangen. Hij is regelmatig in de sneeuw te vinden, maar ook vaak op kantoor in Amsterdam.

Benthe

Skiën geeft Benthe een geweldig gevoel van vrijheid. Als ze bovenaan de piste staat, denkt ze alleen maar aan hoe ze zo hard mogelijk van de piste kan gaan. Van de geprepareerde piste glijden, in het zonnetje, vindt zij het beste gevoel wat er is. Bij Skiinformatie.nl schrijft zij over de leukste wintersport nieuwtjes en verhalen. Benthe houdt zich ook bezig met de sales.

Wendy

Wintersport is voor Wendy verslavend. Sinds zij haar skilerarendiploma’s heeft behaald is zij niet meer van de pistes weg te slaan. Bochten draaien door de prachtige poedersneeuw doet zij dan ook het liefst. Regelmatig is ze in de sneeuw of in een van de indoorhallen in Nederland te vinden. Bij Skiinformatie.nl houdt zij iedereen op de hoogte van leuke nieuwtjes en weetjes uit de skigebieden.

Anouk

Als echte wintersportliefhebber was het voor Anouk de logische keuze om af te studeren bij Skiinformatie.nl. Tijdens haar studie Sport Management en Ondernemen is haar interesse steeds meer richting de media en journalistiek geschoven maar de passie voor sport is altijd gebleven. Bij Skiinformatie.nl en de webserie 24 UUR IN kan Anouk dit allemaal combineren. Zowel op het kantoor in haar geboortestad Amsterdam als in de verse sneeuw is Anouk helemaal op haar plek!

Bodyn

Ieder jaar met de hele familie richting de besneeuwde bergen om daar een heerlijke skivakantie te beleven, zo hebben de winters van Bodyn zich vanaf jongs af aan al gevuld. De frisse berglucht, de vers geprepareerde pistes, de zonnige terrassen en het sportief bezig zijn, een beter winters gevoel bestaat er niet. Met een passie voor schrijven is ze bij Skiinformatie.nl terechtgekomen. Hier is ze tot op heden graag werkzaam naast haar studie Media, Informatie en Communicatie. Bodyn houdt zich voornamelijk bezig met de content voor Skiinformatie.nl.

De rest van het team

Bovendien vind je ook nog veel artikelen van bloggers uit het Skiinformatie team die wat minder regelmatig schrijven of in het verleden voor ons hebben geschreven, maar nu hun leven hebben gebeterd. De meesten op een rijtje:
– voormalig stagiaires DaphneDaanJochem, Merel, Robin en Stephanie
– foodblogger Florien
Monique van Snowlife
– Jasper van Sneeuwsportleraren.nl
– skijuf Paulien
– mister backflip Timo
– Michael van MijnOnderbroek.nl
– halve Canadees Erik
– Oostenrijkse locals Marijke en Ad en Wilnita
– snowboarders Thymen en Billy
– expert Niek
– tennischef Laurens
– skilerares Tinca
– après-skiester Floor
– bierkoning Rick
– autospecialist Thomas
– Nederlandse Oostenrijkse Fabienne
– bergsportjurist Stephan
– skischoenkoning Leo
– blogprinses Bonnie

Ook deel van het Skiinformatie team worden?

Heb jij net als de rest van het team een grote voorliefde voor het skiën en houd je van schrijven? Wellicht wil je dan ook deel uitmaken van het Skiinformatie team. Wij zijn altijd op zoek naar bloggers die het leuk vinden om eenmalig of op regelmatige basis willen schrijven voor de website.

Schrijf ons een bericht via het contactformulier met je ideeën en kom eens een bak koffie drinken om te kijken of wij goed bij elkaar passen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in