Wintersport vroegboeken

Voordeel halen uit vroegboeken van je wintersport betekent genieten van flinke kortingen. We begrijpen dat je nu waarschijnlijk meer denkt aan zonnige dagen dan aan sneeuw, maar toch is het de moeite waard om nu al een blik te werpen op het aanbod voor het komende skiseizoen. Reisorganisaties hebben al een breed scala aan accommodaties beschikbaar en bieden al aantrekkelijke kortingen aan. Wil je zeker zijn van een mooie accommodatie voor een goede prijs? Lees verder!

Vroegboekvoordeel bij Sunweb

Het eerste aanbod voor het skiseizoen 2023/2024 is nu beschikbaar op de website van Sunweb. Het assortiment is nog beperkt, maar het zal de komende weken verder worden uitgebreid. Als je nu alvast je accommodatie reserveert, ontvang je niet alleen een skipas, maar kun je ook profiteren van interessante kortingen. Hieronder vind je enkele aantrekkelijke vroegboekaanbiedingen van Sunweb. Klik op de afbeelding voor meer details en prijzen.

››› Bekijk het complete aanbod van Sunweb

Hoge kortingen bij Summit Travel

Summit Travel heeft al een uitgebreid aanbod van wintersportreizen voor de volgende wintersport online staan. Bij meerdere bestemmingen zijn er flinke kortingen beschikbaar. Van Oostenrijk tot Italië en Frankrijk! Bijna alle accommodaties zijn inclusief skipas. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie, boekingsdetails en prijzen.

››› Bekijk het complete aanbod van Summit Travel

Wintersport vroegboeken bij Snowtrex

Ook bij reisorganisatie Snowtrex kun je al een ruim aanbod aan accommodaties vinden voor de komende winter. Van luxe vakantiehuizen tot comfortabele onderkomens aan de piste en meer eenvoudige verblijven, je treft hier allerlei opties. Ze hebben accommodaties in populaire Alpenlanden zoals Frankrijk en Oostenrijk, maar ook in landen als Tsjechië en Polen. Volop keuze dus! Klik op de afbeeldingen hieronder voor verdere informatie, prijzen en het volledige aanbod.

››› Bekijk het complete aanbod van Snowtrex

Goedkoop vliegen met Transavia en easyJet

Sinds medio april kun je bij Transavia en easyJet voordelige vliegtickets boeken voor je wintersport in het komende skiseizoen. De luchtvaartmaatschappijen bieden nog steeds aantrekkelijke kortingen aan.

››› Boek nu je tickets bij Transavia

››› Boek nu je tickets bij easyJet

Voordelig een groepswintersport boeken bij Chalet.nl

Een wintersport met de hele familie of vriendengroep wordt pas echt leuk als je allemaal in dezelfde accommodatie kunt verblijven. Overdag kun je samen de pistes onveilig maken en ’s avonds gezellig met z’n allen eten en spelletjes spelen. Bij Chalet.nl zijn er momenteel verschillende interessante aanbiedingen voor chalets en appartementen in de Alpen. Zit er iets tussen wat bij jullie past?

››› Bekijk het complete aanbod van Chalet.nl

Voor- en nadelen van wintersport vroegboeken

Natuurlijk brengt vroegboeken niet alleen voordelen met zich mee, maar ook enkele nadelen. We hebben ze allemaal overzichtelijk voor je opgesomd:

  • Voordeel 1: Er is volop keuze. Zeker in de schoolvakantieperiodes.
  • Voordeel 2: De voorpret is extra lang.
  • Voordeel 3: Hoge kortingen en goede deals. Niet alleen op je verblijf, maar ook op een eventuele vlucht ernaartoe.
  • Nadeel 1: Soms moet je alvast een deel aanbetalen. Dat geld kun je niet meer voor iets anders gebruiken.
  • Nadeel 2: Er kan onverwachts iets gebeuren. Van verbroken relaties tot een verandering in je financiële situatie.
  • Nadeel 3: De sneeuwcondities kunnen tegenvallen. Zeker in het voor- en naseizoen.3

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in