Nieuwsalert per mail ontvangen

Nieuw: Kaiserschmarrn van Dr. Oetker in Nederland verkrijgbaar

Wintersportredacteur

Liefhebbers van Kaiserschmarrn opgelet: sinds kort kun je bij Jumbo de bekende pakjes Kaiserschmarrn van Dr. Oetker krijgen. Zo maak je gemakkelijk thuis in Nederland die heerlijke Kaiserschmarrn.

Kaiserschmarrn in Nederland

Eén van de populairste wintersportgerechten is zonder twijfel de Kaiserschmarrn. Het gerecht is populair bij zowel kinderen als volwassenen. Bij de ene tent op de piste smaakt de specialiteit nog lekkerder dan bij de ander. Dus kiezen veel wintersporters ervoor om meerdere keren per week de Oostenrijkse variant van de pannenkoek te bestellen.

Maar waarom zou je de Kaiserschmarrn alleen in Oostenrijk eten? Dat kan toch ook gewoon in Nederland? Die kun je met dit traditionele recept vrij eenvoudig zelf maken, maar het kan nog makkelijker.

 

Kaiserschmarrn in een pakje

Veel Nederlanders nemen vanuit Oostenrijk de bekende pakjes Kaiserschmarrn mee, waarmee je het gerecht gemakkelijk in je eigen keuken kunt maken. Leuk voor als er visite komt, maar ook gewoon lekker om jezelf te verwennen. Je hoeft echter niet persé meer naar Oostenrijk om de pakjes te kopen. Sinds kort zijn de pakjes van Dr. Oetker gewoon bij Jumbo verkrijgbaar. Kosten: € 1,49 per pakje.

Daar moet je dan nog wel eventjes 150 ml melk en een ei bij gooien en dat mixen. Vervolgens bak je het in de pan en kun je genieten.

Niet nieuw

Het is overigens niet helemaal nieuw dat je Kaiserschmarrn in Nederland kunt kopen. Bij Lidl zijn ook regelmatig wintersportgerechten te koop.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van 24 UUR IN vanuit SkiWelt.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in