Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Recept: zelf Jägerbomb ijsjes maken

Fles Jägermeister in de sneeuw voor Jagerbomb ijsjes en shotjes

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Er staan voor vandaag wederom bloedhete temperaturen op het programma. Een goed excuus om snel de keuken in te duiken en deze Jägerbomb ijsjes te maken. Je favoriete wintersportdrankje, maar dan als zomervariant. Het recept is ontzettend simpel en de vriezer doet al het werk. Maak jij zelf Jägerbomb ijsjes?

Jägerbomb ijsjes

Iedere wintersport gaan er wel een paar bladen met Jägerbombs doorheen. Of je het nou lekker vindt of niet, dit klassieke shotje met Jägermeister en Red Bull is onmisbaar tijdens een avondje in de après-ski. Nou is het wintersportseizoen alweer een tijdje voorbij, maar dat hoeft niet te betekenen dat je je favoriete wintersportdrankjes niet meer kunt drinken. Sterker nog, je kunt er ook prima een zomerse draai aan geven! Ideaal voor een avondje gezelligheid met je vrienden. Het enige dat je nodig hebt is een vriezer, een voorraad alcohol en ijslollyvormpjes (€ 10,89 Bol.com).

Ingrediënten 

  • 400 ml Red Bull
  • 110 ml Jägermeister

Bereidingswijze

Meng de Jägermeister en Red Bull in een maatbeker met schenktuit. Roer het geheel goed door elkaar en verdeel het drankje over acht ijsvormpjes. Doe de ijslollyvormpjes in de vriezer en serveer als ze bevroren zijn. Zum Wohl!

Liever Aperol?

Ben jij niet zo’n fan van de combinatie Jägermeister en Red Bull? Of wil je nog een beetje extra uitpakken voor je etentje of borrel? Kies dan voor deze overheerlijke Aperol Spritz ijsjes. Lekker fris en super makkelijk om te maken! Je vindt het recept in het artikel hieronder.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in