Nieuwsalert per mail ontvangen

© Skiinformatie.nl

Weekendtip: zelf Jagerbomb ijsjes maken

Wintersportredacteur

Het wordt dit weekend heerlijk weer. De zon gaat schijnen en zondag loopt de temperatuur op tot een graad of 30. Een goed excuus voor een barbecue met je wintersportvrienden! Lekker borrelen en wintersportherinneringen ophalen. Jullie favoriete shotje mag natuurlijk niet ontbreken, maar dan wel met een beetje extra frisheid. Daarom delen we vandaag het recept voor Jagerbomb ijsjes met je.

Jagerbomb ijsjes

Iedere wintersport gaan er wel een paar bladen met Jagerbombs doorheen. Of je het nou lekker vindt of niet, dit klassieke shotje met Jägermeister en Red Bull is onmisbaar tijdens een avondje in de après-ski. Nu is het wintersportseizoen alweer een tijdje voorbij, maar dat hoeft niet te betekenen dat je je favoriete wintersportdrankjes niet meer kunt drinken. Sterker nog, je kunt er ook prima een zomerse draai aan geven! Ideaal voor een avondje gezelligheid met je vrienden. Het enige dat je nodig hebt is een vriezer, een voorraad alcohol en ijslollyvormpjes (€1,29 Action).

Ingrediënten 

  • 400 ml Red Bull
  • 110 ml Jägermeister

Bereidingswijze

Meng de Jägermeister en Red Bull in een maatbeker met schenktuit. Roer het geheel goed door elkaar en verdeel het drankje over 8 ijsvormpjes. Doe de ijslollyvormpjes in de vriezer en serveer als ze bevroren zijn. Zum Wohl!

Lees ook: hier kun je met Hemelvaart skiën.

Liever Aperol?

Ben jij niet zo’n fan van de combinatie Jagermeister en Red Bull? Of wil je nog een beetje extra uitpakken voor je etentje of borrel? Kies dan voor deze overheerlijke Aperol Spritz ijsjes. Lekker fris en super makkelijk om te maken! Je vindt het recept in het artikel hieronder.

Weekendtip: zelf Aperol Spritz ijsjes maken

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in