Nieuwsalert per mail ontvangen

Vandaag op de buis: RTL Off Piste in Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Wintersportredacteur

Het is zondag en dat betekent dat we weer een half uurtje kunnen genieten van winterplezier op tv. Vandaag wordt om 16.30 uur de derde aflevering van RTL Off Piste uitgezonden op RTL 4. Koert-Jan en Annika brengen een bezoek aan het skigebied Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau en beleven daar heel wat leuke activiteiten. 

Op bezoek bij Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

De derde aflevering staat voor Koert-Jan in het teken van het Open Faces Freeride Festival, een jongensdroom die voor hem uitkomt. Gaat hij zich redden onder de professionals? Eerst wordt hij getest op zijn skills en aan de hand daarvan wordt bepaald of hij goed genoeg kan skiën om deel te nemen. Annika daarentegen neemt een kijkje in het leven van een nanny in de besneeuwde bergen. Ze gaat oppassen op twee dochters van een berggids. Annika krijgt van de dochters een tour door het kindvriendelijke skigebied.

 

Aflevering 2 gemist?

Vorige week was het team van RTL Off Piste te zien in het Franse skigebied Portes du Soleil. Ze gingen het skigebied verkennen en deden bijzondere activiteiten. Zo ging Koert-Jan een skitour doen met een gids en kreeg een slipcursus op ijs. Annika ging op bezoek bij de Uithof en nam een duik in een ijsmeer.

Prijsvraag

In elke aflevering wordt een vraag gesteld waarmee je een skivakantie kunt winnen. Deze prijs wordt door Chalet.nl ter beschikking gesteld. Het antwoord kun je op de website van RTL Off Piste invullen. De vraag van deze aflevering luidt:

‘Hoe heet het freeride festival waar Koert-Jan aan mee heeft gedaan?’

DOE MEE

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in