Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Vandaag op tv: Ski & More in Pitztal

Om 17:00 uur is het zover! Dan wordt er weer een nieuwe aflevering van Ski & More uitgezonden. Dit keer vanuit het Pitztal. Tijdens deze aflevering wordt er een hoop geskied en staat er voor Jorn een bijzondere activiteit op het programma. Zit jij ook weer voor de buis?

Aflevering 7 Ski & More: Pitztal

Deze week zijn Jorn en Annika in het Pitztal, de laatste bestemming die ze hebben bezocht. Hier verkennen zij het skigebied, gaat Annika off-piste skiën en gaat Jorn pistebully rijden. Het seizoen wordt samen met Paul de Römph afgesloten in restaurant Glennie’s. Daarnaast komen er nog enkele culinaire tips voorbij.

Prijsvraag

Wil je bij het verkennen van het Pitztal kans maken op een mooi M line kussen? Let dan tijdens de aflevering goed op, want wanneer jij de onderstaande vraag weet te beantwoorden, maak je kans op deze mooie prijs. 

Carlijn Achtereekte won een gouden medaille tijdens de Olympische Spelen in PyeongChang. Maar op welke afstand?

Uitzending en herhaling

Deze nieuwe aflevering van Ski & More wordt vandaag om 17.00 uur uitgezonden op RTL4. Heb je de aflevering van vorige week gemist? Dan kun je deze om 12.30 uur terugkijken. Daarnaast kun je de aflevering ook terugkijken via RTL XL.

Ski & More

In het wintersportprogramma Ski & More bezoeken Jorn en Annika 6 skigebieden gedurende 8 afleveringen. Tijdens deze afleveringen verkennen zij het skigebied en doen zij leuke activiteiten in de omgeving.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in