Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Vandaag op tv: Ski & More terugblik op het seizoen

Ja, ja, ga er vanmiddag maar weer even lekker voor zitten, want om 17:00 uur is de laatste aflevering van Ski & More op de buis. Tijdens deze aflevering blikken Jorn en Annika terug op het afgelopen seizoen. Welke bestemming was jouw favoriet?

Aflevering 8 Ski & More

Na zeven heerlijke aflevering uit vijf verschillende skigebieden is het tijd voor de laatste aflevering van het seizoen. In deze aflevering gaan Jorn en Annika de markers langs die zij de afgelopen weken in de skigebieden geplaatst hebben. Kortom dat wordt opnieuw genieten van alle leuke activiteiten.

Prijsvraag

Wil je bij het kijken van de terugblik ook nog kans maken op een mooi M line kussen? Let dan tijdens deze aflevering goed op! Wanneer jij de onderstaande vraag weet te beantwoorden, maak je kans op deze mooie prijs.

Thomas Krol werd in 2019 bij de WK afstanden in Inzell wereldkampioen. Maar op welke afstand?

Uitzending en herhaling

De laatste aflevering van Ski & More wordt vandaag om 17.00 uur uitgezonden op RTL4. Heb je de aflevering van vorige week gemist? Dan kun je deze om 12.30 uur toch nog zien. Daarnaast kun je de aflevering ook terugkijken via RTL XL.

Ski & More

In het wintersportprogramma Ski & More bezoeken Jorn en Annika vijf skigebieden in acht afleveringen. Tijdens deze afleveringen verkennen ze het skigebied en doen ze leuke activiteiten in de omgeving.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in