Prijsvraag Off Piste 2018-2019

Zoals je in de afleveringen waarschijnlijk al hebt gehoord, geeft RTL Off Piste een door Chalet.nl verzorgde skivakantie weg. Gratis op wintersport dus en daar houden wij wel van. Deelname is heel simpel. Elke week wordt er een vraag gesteld waar je op moet antwoorden. Geef je een goed antwoord? Dan ding je mee naar deze prachtige prijs.

Prijs

De winnaar van de prijsvraag wint een wintersportvakantie voor 4 personen ter waarde van €1500,-. De reis wordt samengesteld en aangeboden door Chalet.nl en is te boeken in de periode van 01 december 2019 t/m 30 april 2020 (afhankelijk van beschikbaarheid). Het gaat om een verblijf van een week in een appartement van Chalet.nl.

Deelnemen

Wil jij kans maken op de gratis wintersport? Dan is het belangrijk dat je de afleveringen van Off Piste bekijkt. Elke week kun je meedoen door antwoord te geven op een vraag, die elke week anders is. Klik op de button hieronder, vul hieronder de juiste antwoorden en jouw gegevens in en maak kans op een gratis skivakantie.

Prijsvraag aflevering 1

Prijsvraag aflevering 2

Prijsvraag aflevering 3

Prijsvraag aflevering 4

Prijsvraag aflevering 5

Prijsvraag aflevering 6

Prijsvraag aflevering 7

Boeken bij Chalet.nl

Wil je nou niet afwachten of je gewonnen hebt en zeker zijn van een heerlijke vakantie in de sneeuw? Bekijk dan het aanbod dat Chalet.nl heeft. Wie weet zit er wat voor je tussen.

Naar Chalet.nl