Na een dag in de frisse buitenlucht thuiskomen in je eigen chalet… 

Bij wintersportspecialist Chalet.nl kun je terecht voor een wintersportvakantie in de Alpen voor 2 tot 50 personen. Er is een ruime keuze uit sfeervolle chalets en appartementen, desgewenst met cateringservice, huurmateriaal en skilessen. Er wordt veel waarde gehecht aan kwaliteit en service. Zo is het streven om alle aangeboden accommodaties persoonlijk te bezoeken. De reisadviseurs van Chalet.nl vertrekken geregeld richting de sneeuw om je vervolgens zo goed mogelijk te kunnen helpen bij de zoektocht naar jouw ideale accommodatie. Het advies is uiteraard gratis én geheel vrijblijvend!

NAAR CHALET.NL

Wintersport specialisme

Op het kantoor in Woerden, en in de Alpen, werken ruim 30 medewerkers met een gedeelde passie voor wintersport. Er wordt naar gestreefd om een zo hoog mogelijke klanttevredenheid te behalen en zij delen graag hun specialistische kennis met de klant. Hun doel is dan ook om elke klant een onvergetelijke wintersport te bezorgen!

"Ik ga al jaren met Chalet.nl op vakantie en eigenlijk zegt dat al genoeg. Je voelt je er klant omdat de medewerkers met je meedenken en je vragen snel beantwoorden. De informatie op de website is duidelijk en steeds weer blijkt dat deze ook overeenkomt met de werkelijkheid. "

Hayet Rutte

‘Beste Winterportaanbieder’

Al 4 jaar op rij heeft Chalet.nl de Zoover Award publieksprijs gewonnen voor beste wintersportaanbieder van de Benelux.

Meer informatie over Chalet.nl

Prijsvraag RTL Off Piste

In elke aflevering van RTL Off Piste zit een prijsvraag. De prijs die je hiermee kunt winnen is een wintersportvakantie die door Chalet.nl wordt aangeboden. Wil jij deelnemen aan de prijsvraag? Klik dan op onderstaande button.

Doe mee