Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Vandaag op tv: Ski & More in Achensee

Het is weer zondag en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe aflevering van Ski & More. Kruip maar lekker onder een warme deken met een beker warme chocolademelk op de bank en geniet van de prachtige Achensee. Ben jij er om 17.00 uur ook weer bij?

Aflevering 6 Ski & More: Achensee

Na het mooie Osttirol is het nu tijd voor een bezoek aan de Achensee. Tijdens deze nieuwe aflevering gaat Jorn op een Snowbike en doet Annika mee aan een biatlon. Na deze bijzondere activiteiten verkennen zij samen het skigebied. Uiteraard is er ook tijd voor wat ontspanning en om een lekker hapje te eten.

Prijsvraag

Wil je bij het bewonderen van de Achensee ook nog kans maken op een mooi M line kussen? Let dan tijdens deze aflevering goed op, want wanneer jij de onderstaande vraag weet te beantwoorden, maak je kans op deze mooie prijs.

Hoeveel medailles heeft Patrick Roest gewonnen tijdens de Olympische Spelen in PyeongChang?

Uitzending en herhaling

Deze nieuwe aflevering van Ski & More wordt vandaag om 17.00 uur uitgezonden op RTL4. Heb je de aflevering van vorige week gemist? Dan kun je deze om 12.30 uur terugkijken. Daarnaast kun je de aflevering ook terugkijken via RTL XL.

Ski & More

In het wintersportprogramma Ski & More bezoeken Jorn en Annika 6 skigebieden gedurende 8 afleveringen. Tijdens deze afleveringen verkennen zij het skigebied en doen zij leuke activiteiten in de omgeving.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in