Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Ski en More

Vandaag op tv: Ski & More in Osttirol

Het is vandaag weer tijd voor een gloednieuwe aflevering van Ski & More. Dit keer gaan Annika & Jorn naar een nieuwe bestemming, namelijk het authentieke Osttirol. Benieuwd? Kijk dan om 17:00 uur met ons mee op RTL4.

Aflevering 5: Osttirol

Tijdens deze aflevering maken Annika en Jorn door middel van verschillende activiteiten kennis met het Osttirol. Zij verkennen het Großglockner Resort dat Kals en Matrei met elkaar verbindt. Vervolgens lunchen zij gezamenlijk op de piste bij de Adler Lounge. Annika gaat daarna in deze aflevering paardrijden en Jorn gaat meer van het gebied zien tijdens het toerskiën. Kortom, weer genoeg leuke activiteiten!

Prijsvraag

Let goed op tijdens deze aflevering, want er valt een leuke prijs te winnen! Dit keer maak je kans op een heerlijk M line matras. Deze prijs wordt mede mogelijk gemaakt door M line, partner van Ski & More. Kans maken? Beantwoord de volgende prijsvraag:

Hoeveel gouden medailles won Kjeld Nuis tijdens de Olympische Spelen in PyeongChang?

Uitzending & herhaling

Je kunt de aflevering in Osttirol vandaag om 17:00 kijken op RTL 4. Kun je om wat voor redenen vandaag helaas niet kijken? Wees niet getreurd. Je kunt de afleveringen terugkijken op de website van Ski & More.

Ski & More

De afleveringen van Ski & More laten je kennis maken met verschillende skigebieden in de Alpen. De presentatoren Annika en Jorn verkennen de skigebieden door middel van verschillende activiteiten. Iedere week is er weer een nieuw skigebied te zien om 17:00 op RTL4.

TIP: Bekijk ook 24 UUR IN Osttirol!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in