Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Kijktip: zo leeft de familie Bosten die een luxe vakantieverblijf runt in Oostenrijk

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

In deze laatste video van ‘In de bergen op zoek naar… Nederlandse locals in Oostenrijk’ krijg je een kijkje in het leven van de familie Bosten. Ze hebben een voormalige oude boerderij omgebouwd tot luxe vakantieverblijf en genieten hier volop. Benieuwd naar deze winterse aflevering? In dit blog vind je de aflevering!

In de bergen op zoek naar… Nederlandse locals in Oostenrijk

Tijdens de afleveringen van ‘In de bergen op zoek naar… Nederlandse locals’ in Oostenrijk worden Nederlanders gevolgd die hun huis en baan in ons kikkerlandje verruild hebben voor een nieuw bestaan in Oostenrijk. Hoe verdienen ze hun geld? Wat doen ze in hun vrije tijd? Hoe ervaren ze de Oostenrijkse cultuur en de gewoontes? En uiteraard gaat In de bergen ook samen hun lievelingsplekken bezoeken. Leven ze echt hun droom in het nieuwe thuisland? Alles kun je zien in YouTube-video’s op het kanaal van In de bergen!

Aflevering 8: familie Bosten

De bourgondische Chris en zijn vrouw Ingrid werkten jarenlang in de bankwereld, maar verruilden in 2017 hun Limburgse land in voor het kleine dorpje Reutte net over de Oostenrijkse grens. Samen met dochter Yenthe en allerlei dieren wonen ze in een 300 jaar oude, voormalige, boerderij, die ze liefdevol hebben verbouwd tot luxe vakantieverblijf met appartementen. Daarnaast werkt Chris ook als skileraar en wandelgids. Benieuwd naar hun leven? Kijk snel de aflevering:

Kijk ook:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in