Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Kijktip: het leven van de Nederlandse Nicky in Oostenrijk

Wintersportredacteur

Niets te doen vandaag terwijl je in het zonnetje ligt? Dan hebben we iets leuks voor je! In de nieuwe webserie van In de bergen worden Nederlanders bezocht die de sprong hebben gewaagd en zijn geëmigreerd naar het prachtige Oostenrijk. De tweede aflevering draait om Nicky, die samen met haar Duitse vriend in Innsbruck woont, ook wel de hoofdstad van de Alpen genoemd. Benieuwd naar haar leven? Kijk maar mee!

In de bergen op zoek naar… Nederlandse locals in Oostenrijk

In de afleveringen van “In de bergen op zoek naar… Nederlandse locals in Oostenrijk” kun je Nederlanders volgen die hun huis en baan in Nederland vaarwel hebben gezegd voor een nieuw leven in Oostenrijk. Hoe komen ze aan de kost? Hoe vullen ze hun vrije tijd? Hoe beleven ze de Oostenrijkse cultuur en gewoontes? En de mooiste plekken op hun nieuwe plekje. Alles kun je zien in YouTube-video’s op het kanaal van In de bergen!

Aflevering 2: Nicky

Deze enthousiaste Nederlandse woont in Innsbruck samen met haar Duitse vriend en is zowel voor haar werk als in haar vrije tijd zoveel mogelijk onderweg in de bergen. Daarnaast geniet ze volop van het stadse leven in de hoofdstad van Tirol. Nicky is helemaal in haar element in de bergen! Zowel in de zomer als in de winter. Benieuwd naar haar dagelijkse leven? Oostenrijk is ook prachtig in de zomer, kijk maar mee:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in