Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Kijktip: zo leeft schrijver en uitgever Tjeerd in Oostenrijk

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

De tweede herfstaflevering van ‘In de bergen op zoek naar… Nederlandse locals in Oostenrijk’ staat online! Deze aflevering gaat over Rotterdammer Tjeerd die in Mallnitz woont. Hij is schrijver, uitgever, werkt in het plaatselijke café en helpt bij de lokale Alpenvereniging. Benieuwd naar zijn verhaal? Kijk snel verder!

In de bergen op zoek naar… Nederlandse locals in Oostenrijk

Tijdens de afleveringen van In de bergen op zoek naar… Nederlandse locals in Oostenrijk worden Nederlanders gevolgd die hun huis en baan in ons kleine Nederland verruild hebben voor een nieuw bestaan in Oostenrijk. Leven ze echt hun droom in het nieuwe thuisland? En wat doen ze nu in het dagelijks leven? Valt het ze juist mee of tegen? En zouden ze ooit weer teruggaan naar Nederland? Je ziet het in de YouTube-video’s op het kanaal van In de bergen!

Aflevering 6: schrijver en uitgever Tjeerd

In aflevering zes van de webserie bezoekt het filmteam van In de bergen Tjeerd in Mallnitz. De liefde voor bergen en natuur zit diep bij de 42-jarige schrijver en uitgever. De Rotterdammer schrijft thrillers en romans waarmee hij enkele welverdiende prijzen won. Naast het schrijven werkt hij nog regelmatig in een plaatselijk café en helpt in de lokale Alpenvereniging met werkzaamheden in de bossen en bergen om de wandelpaden begaanbaar te maken. Zo ziet zijn leven eruit:

Kijk ook:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in