Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Wintersport boeken: aanbod 2024/2025 bij verschillende aanbieders

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Het skiseizoen is in veel gebieden al afgelopen, alleen op de gletsjers kun je nog afdalen. Je kunt voor volgend jaar alweer boeken! Verschillende wintersportaanbieders van accommodaties en reizen zijn alweer druk bezig om het aanbod van komende wintersport 2024/2025 online te zetten. Waar je al kunt boeken en hoeveel er beschikbaar is? We houden je wekelijks op de hoogte met een nieuwe update.

Laatste update: 27 mei 2024

Overzicht aanbod aanbieders 2024/2025

Summit Travel aanbod wintersport 2024/2025

Op dit moment kun je 53% van het totale aanbod voor de wintersport 2024/2025 bij Summit Travel boeken. Dit is pas het begin, er komt dus snel nog heel veel meer online. Een deel van de informatie voor komend seizoen staat voor je klaar en het enige wat jij dus nog hoeft te doen is boeken! Waar wacht je nog op?

All inclusive op wintersport met Club Med in 2024/2025

Komende winter nergens anders aan denken dan skiën of snowboarden? Waarom laat je jezelf niet eens volledig verwennen tijdens een all inclusive wintersportvakantie van Club Med? Er zijn resorts in de Franse Alpen, maar ook in Italië en zelfs in Canada! Op dit moment zijn er al diverse reizen te boeken voor komend winterseizoen.

Het wintersportaanbod van Sunweb

Ook bij Sunweb staan er al veel accommodaties voor een wintersport in 2024/2025 online. Op dit moment kun je kiezen uit 469 verschillende accommodaties om te verblijven tijdens een wintersport. Bij deze aanbieder boek je altijd inclusief skipas! Ook bij Sunweb hebben ze een speciale alert-service. Hiermee word je op de hoogte gehouden van de beschikbaarheid van specifieke accommodaties. Hoe je zo’n alert instelt?

  • Zoek de accommodatie op de website van Sunweb
  • Klik op ‘Prijzen en boeken’
  • Klik rechts boven de prijstabel op ‘Klaar voor volgend seizoen?’
  • Laat je e-mailadres achter en Sunweb stuurt jou een e-mail wanneer de accommodatie weer boekbaar is

Snowtrex aanbod wintersport 24/25

Ook het skiseizoen 2024/2025 bij Snowtrex is alweer begonnen. Elke dag komen er aanbiedingen en nieuwe accommodaties bij op deze wintersport boekingswebsite. De teller staat nu al op maar liefst 875 accommodaties die je kunt boeken bij Snowtrex.

Ook bij Chalet.nl boek je alweer

Een klein deel van de chalets bij Chalet.nl staan alweer online: 53% van alle accommodaties. Keuze heb je al en de grote chalets worden al flink geboekt. Ook de chalets die nog niet online beschikbaar zijn om te boeken kun je al bekijken. Je kunt je bij Chalet.nl inschrijven voor een notificatie bij deze accommodaties. Zo word je meteen op de hoogte gehouden als je kunt boeken.

Beschikbare accommodaties bij TUI

Bij TUI is het aanbod nog iets beperkter, maar dat betekent ook dat er nog heel veel online gaat komen. Op dit moment staan er 103 beschikbare accommodaties online. Of je nu wilt verblijven op een vakantiepark, in een hotel, vakantiehuis of chalet, je kunt alvast gaan kijken bij TUI. Je boek bij TUI ook altijd inclusief skipas en kun je kiezen uit pakketreizen. Hierbij boek je een wintersport ook nog inclusief vlieg- of treinreis met de TUI Ski Express.

Op wintersport met Villa for You

Ook bij Villa for You kun je alweer uitgebreid kijken voor een wintersport in 2024/2025. Deze aanbieder is de expert op het gebied van vakantiehuizen in de wintersportlanden Oostenrijk en Frankrijk. Neem snel een kijkje, het aanbod groeit en groeit namelijk! Je vind vast een goede optie voor jou wintersport in 2024/2025.

Het aanbod wintersport 2024/2025 van ChaletsPlus

Sinds december 2024 kun je al boeken voor een wintersport in 2024/2025 bij ChaletsPlus. 422 chalets zijn op dit moment beschikbaar om te boeken. Vroegboeken heeft alleen maar voordelen. Je boekt namelijk meestal voor de laagste prijs, hebt ruime keuze aan accommodaties en verzekert je wintersport voor het komende jaar. Zo kun je je nu al verheugen op de wintersport volgende winter.

Interhome aanbod in alle wintersportlanden

Naar Oostenrijk met Interhome? Dan kun je nu al kiezen uit zo’n honderden accommodaties in de Oostenrijkse Alpen. Ook staan er al een al veel chalets in Frankrijk online. Wil je naar Italië? Dan heb je keuze uit verschillende mogelijkheden om te verblijven in de Italiaanse Alpen. Ook zijn er al honderden accommodaties voor een wintersport in Zwitserland te boeken. Genoeg keuze in veel wintersportlanden dus!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in