Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Kijktip: Nederlanders die een vakantiepark in Oostenrijk bouwen

Wintersportredacteur

In de de webserie ‘In de bergen op zoek naar… Nederlandse localsworden Nederlanders gevolgd die de sprong in het diepe gewaagd hebben en naar het prachtige Oostenrijk zijn verhuisd. In de derde aflevering staat de familie Beumers in Karinthië centraal. Benieuwd naar deze aflevering?

In de bergen op zoek naar… Nederlandse locals in Oostenrijk

Tijdens de afleveringen van In de bergen op zoek naar… Nederlandse locals in Oostenrijk worden Nederlanders gevolgd die hun huis en baan in ons kikkerlandje verruild hebben voor een nieuw bestaan in Oostenrijk. Hoe verdienen ze hun geld? Wat doen ze in hun vrije tijd? Hoe ervaren ze de Oostenrijkse cultuur en de gewoontes? En uiteraard gaat In de bergen ook samen hun lievelingsplekken bezoeken. Leven ze echt hun droom in het nieuwe thuisland? Alles kun je zien in YouTube-video’s op het kanaal van In de bergen!

Aflevering 3: Familie Beumers

Twee jaar geleden vertrok de familie Beumers, bestaande uit vijf leden en de hond Joep naar Afritz am See in Karinthië. Ze beheren hier een nieuw vakantiepark, dat momenteel nog gedeeltelijk in aanbouw is. Naast de werkzaamheden in het vakantiepark geniet de familie van de prachtige omgeving. Benieuwd naar hun dagelijkse leven? Oostenrijk is ook prachtig in de zomer, kijk maar mee:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in