Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Kijktip: het leven van skileraar Coen die geëmigreerd is naar Oostenrijk

Wintersportredacteur

Vandaag alweer de voorlopig laatste aflevering van de nieuwe webserie ‘In de bergen op zoek naar… Nederlandse locals in Oostenrijk’. In de webserie worden Nederlanders die geëmigreerd zijn naar het mooie Oostenrijk een paar dagen gevolgd. De vierde aflevering gaat over Coen die 20 jaar geleden vertrok naar Oostenrijk om als skileraar te werken. Hij is nooit meer teruggekomen en woont nu in Filzmoos met zijn gezin.

In de bergen op zoek naar… Nederlandse locals in Oostenrijk

Tijdens de afleveringen van In de bergen op zoek naar… Nederlandse locals in Oostenrijk worden Nederlanders gevolgd die hun huis en baan in ons kleine Nederland verruild hebben voor een nieuw bestaan in Oostenrijk. Leven ze echt hun droom in het nieuwe thuisland? En wat doen ze nu in het dagelijks leven? Valt het ze juist mee of tegen? En zouden ze ooit weer teruggaan naar Nederland? Je ziet het in de YouTube-video’s op het kanaal van In de bergen!

Aflevering 4: skileraar Coen

In aflevering vier bezoekt het filmteam van In de bergen Coen in Filzmoos, een drukke man met veel verschillende werkzaamheden. In het winterseizoen is hij skileraar en in de zomer vooral berggids. Daarnaast werkt hij ook als fotograaf, is hij vader en leidt hij de plaatselijke bergredding in Filzmoos. Het is een inspirerende man, waarbij de liefde voor Oostenrijk van het beeldscherm spat. Benieuwd naar zijn dagelijkse leven? Oostenrijk is ook prachtig in de zomer, kijk maar mee:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in