Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Kijktip: ‘In de bergen op zoek naar… Nederlandse locals in Oostenrijk’ aflevering 1

Wintersportredacteur

Fan van programma’s zoals: ‘Ik vertrek’ en ‘Het Roer Om’? Dan hebben we een kijktip voor je! In de bergen heeft eenzelfde soort concept gebruikt voor nieuwe video’s. In de webserie bezoeken ze Nederlanders die geëmigreerd zijn naar het mooie Oostenrijk. In de eerste aflevering staan Boaz, Sanne en hun dochtertje Filippa centraal. Zij wonen in het Kleinwalsertal, een prachtig wintersportdal in Vorarlberg.

In de bergen op zoek naar… Nederlandse locals in Oostenrijk

Tijdens de afleveringen van ‘In de bergen op zoek naar… Nederlandse locals in Oostenrijk’ worden Nederlanders gevolgd die hun huis en baan in ons kikkerlandje verruild hebben voor een nieuw bestaan in Oostenrijk. Hoe verdienen ze hun geld? Wat doen ze in hun vrije tijd? Hoe ervaren ze de Oostenrijkse cultuur en de gewoontes? Leven ze echt hun droom in het nieuwe thuisland? Alle afleveringen kun je zien op het YouTube-kanaal van In de bergen!

Aflevering 1: Boaz, Sanne en Filippa

In de eerste aflevering van dit seizoen een kijkje in het leven van Boaz, Sanne en hun dochtertje Filippa, die in 2017 naar het Kleinwalsertal in Vorarlberg verhuisden om daar hun eigen lodge te beginnen. Van skiën in de winter tot trailrunnen en wandelen in de zomer: het gezin is helemaal op hun plek in Vorarlberg in Oostenrijk. Benieuwd naar het dagelijkse leven? Oostenrijk is ook prachtig in de zomer, kijk maar mee:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in