Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Zo bereid je je pas echt goed voor op de wintersport

Wintersportredacteur

Een goede voorbereiding op de wintersport is belangrijker dan je wellicht denkt. Skiën vergt veel van je lichaam en dus is fit worden een echte must. Dit kun je met de ‘standaard’ oefeningen doen of op de Andri Ragettli-manier. Een heerlijke uitdaging, toch?

Nog even om fit te worden

De wintersport komt steeds dichterbij en dat betekent dat je nog maar even hebt om fysiek fit te worden. Je hebt hier veel baat bij, want je kunt rekenen op minder blessures. Daarnaast houd je het ook veel langer vol op de pistes. Lees hier waarom een goede voorbereiding belangrijk is. Pro skiër Andri Ragletti daagt zichzelf in enorme mate uit om het maximale uit zijn voorbereiding te halen. Doe jij het hem na of kies je toch liever voor wat simpele been- en buikspieroefeningen?

Voorbereiden op de après-ski

Een vakantie in de besneeuwde bergen staat bij menig Nederlandse wintersporter niet alleen in het teken van skiën, maar ook van après-skiën. Ook naast de pistes moet je voorbereid zijn. Zorg ervoor dat je alle après-ski hits uit je hoofd kent en zing luidkeels mee komende winter!

Top 10 Nederlandse après-ski hits winter 2018-2019

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in