Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Top 10 Nederlandse après-ski hits winter 2018-2019

Wintersportredacteur

Nog even en dan staan we weer met z’n allen te feesten in de après-ski, meezingend met de après-ski knallers van dit seizoen. Maar wat zijn nou de Nederlandse après-ski hits van de winter 2018-2019? Zoals je van ons gewend bent hebben we al voorafgaand aan het seizoen een top 10 voor jullie, waarvan wij denken dat je ze zeker gaat horen in de après-ski.

Elk jaar lanceren we deze top 10 Nederlandse après-ski hits voorafgaand aan het seizoen. De lijst is opgesteld door DJ Nick Janssen, die namens DJ-Events als resident-DJ elke winter in de Cin-Cin in Gerlos te vinden is. DJ-Events verzorgt daar al ruim 15 jaar de entertainmentplanning.

Top 10 Nederlandse après-ski hits van komende winter

In de top 10 van dit jaar staan weer een paar heerlijke nummers. Sommige daarvan kun je nu al meezingen, voor anderen moet je even oefenen. Een ding is zeker, het is gegarandeerd feest als de nummers gedraaid worden. Wat is jouw favoriet?

1. Partyfriex – Ik moet zuipen

Één biertje in de après-ski doen? Dat is haast een onmogelijke opgave. Na de eerste komt de tweede en na de vijfde zijn we de tel kwijt. En wat ben je dan aan het doen? Zuipen dus!

2. Andre Hazes jr. – Later komt de spijt

Tja, de volgende dag voel je jezelf niet altijd helemaal fit. Gelukkig doet die berglucht wonderen. Toch heb je wel een beetje spijt.

3. Alex – Ik schreeuw het van de daken

Steevast in de top 10: Alex. Als je het ons vraagt een van de beste après-ski artiesten. Hij krijgt elke dag weer iedereen aan het springen en zingen!

 

4. Lawineboys – Alle remmen los

Deze mannen zijn al jaren gespecialiseerd in de après-ski knallers. Want wie kent ‘Sex Met Die Kale’ of ‘Joost’ niet? Elk winterseizoen knalt er weer een nieuw après-ski nummer van de mannen door de speakers en dat is dit jaar niet anders.

5. John de Bever – Laat het licht maar uit

“Ach, laat het licht maar uit, we doen het in het donker.” Moet ik nog meer zeggen? Gewoon weer een lekkere!

6. Django Wagner –Mijn lieve schat

Een lekker accordeondeuntje, een tekst over de liefde, prima ingrediënten voor een après-ski hit! Vind jij dit jaar jouw liefde in de après-ski?

7. Peter Beense – Alles draait om geld

Uiteraard mag een lekkere Amsterdamse knaller niet ontbreken. En dat kun je wel aan volkszanger Peter Beense overlaten!

8. Stef Ekkel – De dochter van de kastelein

Wie is voor jou de vrouw van je dromen? Stef Ekkel weet het wel!

9. Rob Ronalds – Ik hoef niet in het geld te zwemmen

Zwemmen in het geld? Geld moet rollen toch? En het liefst richting de bar als het om de après-ski gaat. Biertje hier, schnappsje daar. Hopelijk houd je aan het eind van de vakantie nog wat geld over om in te pootje baden.

10. Tim Schalkx – Handen in de lucht

Gooi die handen in de lucht, zing mee en ga helemaal los! Dat is de après-ski! En dat weet Tim Schalkx maar al te goed, want hij is er de hele winter te vinden.

Luister op Spotify

Om het jullie makkelijk te maken hebben we de top 10 in een Spotify playlist gezet. Voeg ‘m toe aan je favorieten, volg ‘m en geniet van deze heerlijke feestmuziek! Welke wordt jouw favoriet?

Spotify playlist

Top 10 van vorige winter

Zoals eerder aangegeven is deze top 10 ‘voorspelling’ een terugkomend thema op onze website. Vorig jaar stonden er echt een paar toppers in en een paar die het net niet tot de top hebben gehaald, maar wel goed gedraaid werden. Bekijk ‘m nog even!

Top 10 Nederlandse après-ski 2017-2018

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in