Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

Thuis fit blijven: tips van de skipro’s

Wintersportredacteur

We zitten inmiddels alweer een tijdje thuis. Sportscholen zijn gesloten en dat betekent dat we op onszelf aangewezen zijn als het gaat om beweging. Er gaan allerlei work-outs rond en de meeste mensen hebben het sporten helemaal uitgevonden. Ook veel skiprofessionals delen tips om in vorm te blijven. Die hebben we voor je op een rijtje gezet.

Fit voor de wintersport

Het skiseizoen is voorbij, maar dat betekent niet dat je nu al het sporten op moet geven. De zomer staat voor de deur en je bikini- of zwembroekbody kan echt nog wel een update gebruiken. Je kunt natuurlijk aan de slag met onze oefeningen, maar ook de skipro’s hebben een aantal mooie work-outs voor je bedacht. Hoe harder je het hele jaar werkt aan je conditie en spieropbouw, hoe meer profijt je er straks van hebt als je weer op de pistes staat. Een win-winsituatie dus!

Elke dag een nieuwe oefening van Felix

Oud-wedstrijdskiër Felix Neureuther deelt elke dag een nieuwe oefening. Als je die van de afgelopen dagen achter elkaar zet, heb je een prima work-out voor vanmiddag! Inclusief een beetje braintraining ;-).

Dit bericht bekijken op Instagram

Hier eine kleine Hilfe was ihr daheim machen könnt 🙂

Een bericht gedeeld door Felix Neureuther (@felix_neureuther) op

Hondenchallenge met Marcel Hirscher

Voormalig wedstrijdskiër Marcel Hirscher tilt zijn squats naar een hoger level. Met de hond is het net even zwaarder. Oefening baart kunst, zullen we maar zeggen! Heb je thuis een lieve hond of kat? Ga samen aan de slag!

Een romantische workout met Lindsey Vonn

Wedstrijden skiet ze niet meer, maar Vonn doet er wel alles aan om in shape te blijven. Samen met haar vriend traint ze er op los. Sport jij graag samen met je vriend of vriendin? Dan is dit een leuke uitdaging voor jullie!

Fit met Niek van der Velden

Gek op koffie? Train dan mee met Niek van der Velden. De snowboarder heeft een mooie work-out voor je in elkaar gezet en die start met… Koffie. Ideaal!

Geen Hahnenkamm maar Hausenkamm

Wil je toch graag een afdaling maken? Voormalig Olympisch skiër Graham Bell laat zien hoe je de ‘Hausenkamm’ doet. Of het echt verstandig is, dat valt te betwijfelen…

Trainen met een trainer

Dave Quammen is trainer van het U.S. Ski & Snowboard Team. Hij heeft een aantal pittige oefeningen voor je op een rijtje gezet. Spierpijn gegarandeerd!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in