Nieuwsalert per mail ontvangen

Wie als eerste op de piste is…!!

De dalafdaling is bij de meeste skigebieden na een lange dag skiën veranderd in een heuvelachtige sneeuwmassa, waar beginnende skiërs met moeite de heuvels proberen te ontwijken. Bij het zien van de eerste pistebullies rond de klok van 16.00/17.00 zie je de gezichten van veel skiërs glunderen, want wat is er mooier dan het skiën achter een pistebully. Ongerepte sneeuw in glad getrokken strepen, waar jij als eerste een spoor kan maken. Geen last van onverwachtse hobbels en zonder problemen naar beneden skiën opweg naar de aprés-ski. Aan het einde van de dag beginnen de meeste pistebullies hun motoren te starten om gedurende de nacht alle pistes geprepareerd te hebben voor de volgende dag. Omdat de pistes er in de ochtend het allerbeste bijliggen, heeft Serfaus-Fiss-Ladis een actie bedacht.

Vanaf 12 december 2012 bestaat er de mogelijkheid om op elke woensdag vanaf 07.30 uur met het management van de bergbahnen en skischolen de skilift te pakken en te genieten van de geprepareerde pistes waar jij als eerste gebruik van kan maken.
De liften vertrekken vanaf het dalstation van de Schönjochbahn in Fiss en de Komperdellbahn in Serfaus.

Om deel te nemen aan de actie moet je €55,- betalen. Dit is inclusief een heerlijk Oostenrijks ontbijt, maar exclusief skipas (heb je een zeven daagse skipas dan dient er uiteraard geen nieuwe skipas gekocht te worden).

Naast Serfaus-Fiss-Ladis hebben Hochfügen, Zillertal, Stubaier Gletsjer en Hintertuxer gletsjer een vergelijkbare winteractie.

Informatie Serfaus: www.serfaus-Fiss-ladis.at

 

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in