Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Vandaag op tv: Ski & More in Kaprun (afl. 2)

Op een zondag als deze is er niks lekkerder dan met een hapje en drankje voor de buis kruipen. Gelukkig kun je om 17:00 uur genieten van een nieuwe aflevering van het programma Ski & More op RTL4. Vergeet je niet te kijken?

Aflevering 2 Ski & More: Kaprun

Net als vorige week zijn Jorn en Annika deze week te vinden in het Oostenrijkse Kaprun. Hier wordt Jorn vergezeld door Danny Froger met quad rijden over heuvels en een dikke laag sneeuw. Super gaaf! Verder brengen ze een bezoek aan de Schmittenhöhe in Zell am See waar onder andere Annika gaat avondskiën. Dit is echter nog niet alles. Meer informatie over de andere activiteiten vind je op de website van Ski & More.

Uitzending en herhaling

Ski & More wordt iedere zondag om 17:00 uur uitgezonden op RTL4. Mocht je deze aflevering hebben gemist dan kun je deze de week erna om 12:30 uur terugkijken. Daarnaast kun je de aflevering ook terugkijken via RTL XL

Ski & More

In het televisieprogramma Ski & More bezoeken Jorn en Annika 6 skigebieden in 8 afleveringen. Hierbij bezoeken ze het skigebied en doen ze leuke activiteiten die je er kunt doen. Meer informatie over dit programma vind je hier.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in