Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Vandaag op tv: eerste aflevering Ski & More

Wintersportredacteur

Zet maar vast een alarm op je telefoon, want vandaag is de eerste aflevering van het nieuwe wintersportprogramma Ski & More op tv. Om 17.00u zie je de aflevering op RTL4. De bestemming: Kaprun. En er wordt goed afgetrapt met een leuke activiteit!

In Ski & More ontdekken de presentatoren van het programma het skigebied, maar mogen ze ook heel veel andere leuke dingen doen. Vandaar de naam natuurlijk.

Aflevering 1 Ski & More: Kaprun

De eerste en tweede aflevering van het seizoen zijn Annika en Jorn te vinden in het dorp Kaprun en het bijbehorende skigebied. Ik heb de aflevering al mogen zien en ik vind ‘m erg leuk geworden! De aflevering begint lekker, met een luxe vervoer naar het ontbijt op de berg. De presentatoren worden namelijk naar een bergrestaurant op de piste gevlogen. Hoe cool is dat?! Maar er is nog veel meer leuks. Meer informatie daarover vind je op de website van Ski & More.

Te gast: Danny Froger

Dit seizoen zijn er twee bekende gasten in het programma. Met de eerste bekende gast maakt Jorn al in de eerste aflevering kennis, dat is de kersverse vader Danny Froger. Zoals je misschien wel verwacht is Danny een gezellige gast om erbij te hebben.

Uitzending en herhaling

De eerste aflevering van Ski & More wordt vandaag om 17.00u uitgezonden. De herhaling volgende week om 12.30u. Ook kun je de aflevering terugkijken via RTL XL.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in