Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie

Vandaag op tv: Ski & More in Wildschönau / Kühtai (afl. 3)

Het is zondag en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe aflevering van Ski & More. Deze week brengen Jorn en Annika een bezoek aan Wildschönau en Kühtai. Zit jij om 17 uur weer voor de buis?

Aflevering 3 Ski & More: Wildschönau en Kühtai

Na twee weken in Kaprun te zijn geweest, is Ski & More deze week in Wildschönau en Kühtai. Ook hier staan er een hoop leuke activiteiten op Jorn en Annika te wachten. Jorn en Annika verkennen deze week het skigebied Kühtai. Jorn leert hoe hij een overheerlijke Apfelstrudel moet maken. Annika brengt een bezoek aan het iglodorp en bouwt haar eigen iglo. Meer informatie over de activiteiten vind je op de website van Ski & More.

Te gast: Ruud Feltkamp

Ook deze week ontvangt Jorn weer een gast. Deze week is dat acteur Ruud Feltkamp. Samen met Jorn gaat hij het skigebied Kühtai in om de pistes te ontdekken.

Jorn en Ruud Kühtai

Uitzending en herhaling

Deze nieuwe aflevering van Ski & More wordt vandaag om 17:00 uur uitgezonden op RTL4. Heb je de aflevering van vorige week gemist? Dan kun je deze om 12:30 uur terugkijken. Daarnaast kun je de aflevering ook terugkijken via RTL XL.

Ski & More

In het wintersportprogramma Ski & More bezoeken Jorn en Annika 6 skigebieden gedurende 8 afleveringen. Tijdens deze afleveringen verkennen zij het skigebied en doen zij leuke activiteiten in de omgeving. Hier vind je meer informatie over Ski & More.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in