Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Straks op tv: RTL Off Piste in Portes du Soleil

Wintersportredacteur

Het is weer zover, het derde seizoen van RTL Off Piste is van start gegaan. Vorige week zagen we al een voorproefje van wat er komen gaat dit seizoen en vandaag is het dan eindelijk tijd voor een aflevering in het Franse Portes du Soleil. Heb jij om 16.30 uur nog geen plannen? Kom dan alvast in de wintersportstemming en bekijk de aflevering met Koert-Jan en Annika!

Sinds vorige week is het programma Off Piste weer te zien op de buis. Presentatoren Koert-Jan en Annika bezoeken meerdere locaties in de bergen.

Tweede aflevering

Zet de biertjes maar alvast koud en vul je relaxte zondag met wat wintersport tijd. De aflevering wordt vanmiddag om 16.30 uur uitgezonden op RTL 4. Vandaag zijn de presentatoren te zien in het Franse skigebied Portes du Soleil, waar ze het skigebied gaan verkennen en nog meer activiteiten gaan doen.

 

Vorige aflevering gemist?

Vorige week werden we al een beetje warm gemaakt voor het seizoen. We zagen een samenvatting van de hoogtepunten, dus het was eigenlijk een lange teaser. Heb jij de aflevering gemist? Bekijk hem terug via RTL XL.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in