Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Straks op RTL 4: Off-Piste en Snowmagazine

Wintersportredacteur

RTL 4 is de televisiezender waar je vanmiddag moet zijn voor je wekelijkse dosis wintersportplezier. Vanaf 16.30 begint de pret met Koert-Jan en Annika in Off Piste. Daarmee is de pret nog niet voorbij, want om 17.30 kun je genieten van Snowmagazine

Off-Piste

Vanmiddag is de laatste aflevering van het seizoen voor Annika en Koert-Jan. Zij blikken terug op de gave dingen die ze hebben gedaan. Zowel Koert-Jan als Annika benoemen ook hun hoogtepunten van dit seizoen. Persoonlijk kan ik me wel vinden in hun hoogtepunten, ik zou ze zelf ook maar al te graag een keer doen.

Vorige aflevering gemist?

In de vorige aflevering waren Koert-Jan en Annika in Innsbruck. Koert-Jan kreeg een rondleiding in de stad, terwijl Annika op pad is met Nederlands trots: Maarten Meiners.

 

Prijsvraag

In elke aflevering wordt een vraag gesteld waarmee je een skivakantie kunt winnen. Deze prijs wordt door Chalet.nl ter beschikking gesteld. Het antwoord kun je op de website van Off Piste invullen. De vraag van deze aflevering luidt: ‘‘In welke vijf skigebieden was Off Piste dit seizoen?’’. 

Snowmagazine

Sander en Sophie zijn in het Tiroolse Berwang. Een klein, gezellig en kindvriendelijk gebied net over de Duitse grens. Sander verkent de omgeving van begin tot eind en Sophie gaat met de Nederlandse Mariëlle en Niels op pad. Mariëlle werkt bij de Bergbahnen in Berwang en Niels komt al jaren met zijn gezin in dit gebied.

Het programma is iedere zondag om 17.25 uur te zien op RTL4. Herhaling 1 iedere zaterdag om 12:00 uur en herhaling 2 iedere zondag om 08:55 uur.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in