Nieuwsalert per mail ontvangen

RTL Ski & More vervangt RTL Off Piste

Wintersportredacteur

Nieuws vanuit tv-land: RTL Ski & More vervangt RTL Off Piste. Vanaf 29 september zie je het tv-programma over wintersport wekelijks op RTL4. De nieuwe naam betekent ook een nieuwe uitstraling en daarnaast is er ook een nieuwe presentator. Kijk jij weer dit seizoen?

Ter voorbereiding op de wintersport kijken wij altijd met liefde naar tv-programma’s over wintersport. De afgelopen seizoenen van RTL Off Piste hebben we dan ook met veel plezier bekeken op de zondagmiddag. Dit jaar is dat programma niet meer te zien, maar onder een andere naam en met een jong presentatorduo wordt het toch weer genieten dit najaar.

RTL Ski & More

In RTL Ski & More bezoeken de presentatoren dit seizoen 5 bestemmingen: Kaprun, Wildschönau, Osttirol, Achensee en Pitztal. De fervente wintersporters ontdekken de pistes van de skigebieden en doen daar hele gave activiteiten. Zo gaan ze bijvoorbeeld paardrijden door de sneeuw, snowbiken en hun eigen iglo bouwen. De bestemmingen worden verspreid over 8 afleveringen, die vanaf zondag 29 september 2019 wekelijks te zien zijn op RTL4. Om 17.00u kun je er lekker voor gaan zitten, want wintersportplezier is gegarandeerd. Dit is de volgorde van de afleveringen:

  • Aflevering 1: Kaprun 1
  • Aflevering 2: Kaprun 2
  • Aflevering 3: Wildschönau / Kühtai
  • Aflevering 4: Wildschönau
  • Aflevering 5: Osttirol
  • Aflevering 6: Achensee
  • Aflevering 7: Pitztal
  • Aflevering 8: Compilatie

Presentatoren

Wie je op het beeldscherm ziet de komende weken? Dat zijn Annika Pietersma en Jorn van Vrijaldenhoven. Annika ken je al van vorig jaar, toen ze het programma presenteerde met Koert-Jan de Bruijn. Jorn is nieuw, maar ken je wellicht van het programma ‘Screentest’. Jorn won het programma en daarmee ook een contract bij RTL als presentator. Ski & More is een van zijn eerste presentatieklussen en het past hem perfect. Wij hebben al enkele afleveringen gezien en vinden de twee een heel goed duo. Lekker jong en fris en dat zorgt voor veel energie in de afleveringen.

Voorproefje

In de onderstaande video zie je in 3,5 minuut al een voorproefje van wat je kunt verwachten van het programma. Wij krijgen bij het zien van de promo ontzettend veel zin om de afleveringen te bekijken.

Ski & More en Skiinformatie.nl

De oplettende kijker heeft gezien dat de ‘Ski’ uit het logo van Ski & More dezelfde ski is als in het logo van Skiinformatie. Wij mogen dan ook zeggen dat we een van de trotse partners van het nieuwe programma zijn. Wij zijn verantwoordelijk voor de online vertegenwoordiging van het programma, wat onder andere wil zeggen dat we de social media en de website mogen beheren. En dat doen we natuurlijk met plezier!

Op de hoogte blijven

Wil je nou op de hoogte blijven van nieuws rondom het nieuwe tv-programma, volg dan de sociale kanalen van Ski & More. Je vindt de laatste nieuwtjes op Facebook en Instagram, maar natuurlijk zie je ook video’s op YouTube en vind je meer informatie op de website van Ski & More.

 

Dezelfde bestemmingen bezocht

Ook leuk om te weten is trouwens dat we met onze eigen webserie 24 UUR IN een paar dezelfde bestemmingen hebben bezocht afgelopen jaar. Abonneer je daarom ook op het 24 UUR IN YouTube kanaal om te zien wat wij zelf hebben gedaan.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in