Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Vanmiddag op tv: RTL Off-Piste en RTL Snowmagazine

Wintersportredacteur

Het is weer tijd voor het wekelijkse momentje winterplezier op tv. Om 16.30 wordt de vierde aflevering van RTL Off-Piste uitgezonden op RTL 4. Na deze aflevering heb je even een half uurtje de tijd om warme chocomel voor jezelf te maken, want om 17.30 wordt de eerste aflevering van RTL Snowmagazine van dit seizoen uitgezonden.

RTL Off-Piste

In de vierde aflevering zijn Koert-Jan en Annika op bezoek in de Kitzbüheler Alpen. Koert-Jan gaat het gebied ontdekken samen met Charlotte, een Nederlandse die in de Kitzbüheler Alpen woont. Tegelijkertijd bekijkt Annika het gebied vanuit de lucht tijdens het paragliden. Verder gaat ze nog op stap met de koning van de half pipe: Dennis Ranalter. Hij neemt Annika mee het funpark in om haar de vetste stunts te leren.

Vorige aflevering gemist?

Vorige week brachten Koert-Jan en Annikaeen bezoek aan het skigebied Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau en beleefden daar heel wat leuke activiteiten. Koert-Jan mocht meedoen met het Open Faces Freeride festival, terwijl Annika er achter kwam hoe het leven van een nanny in de sneeuw is.

 

Prijsvraag

In elke aflevering wordt een vraag gesteld waarmee je een skivakantie kunt winnen. Deze prijs wordt door Chalet.nl ter beschikking gesteld. Het antwoord kun je op de website van RTL Off Piste invullen. De vraag van deze aflevering luidt:

‘Welke drie dorpen in de Kitzbüheler Alpen zijn bezocht in deze aflevering?’

DOE MEE

 

RTL Snowmagazine

Afgelopen weken was RTL Snowmagazine ook al te zien op tv, maar dat waren allemaal herhalingen van voorgaande jaren. Vanaf vandaag zijn de nieuwe afleveringen op RTL 4 te zien. Via het YouTube-kanaal van RTL Snowmagazine kun je in de vlogs backstage beelden zien.

Sander en Saskia zijn in het gezellige Westendorf in Oostenrijk. Sander krijgt van zanger Wolter Kroes een rondleiding in ‘zijn’ gebied. Ze gaan samen skiën, eten op de piste en uiteraard ook après-skiën. Saskia is onderweg met Marcel, die al jaren in Westendorf komt en een detacheringsbureau voor (onder andere) skileraren heeft. Marcel toont Saskia het skigebied, het funpark en de vele restaurantjes.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in