Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Vandaag op RTL 4: Off-Piste en Snowmagazine

Wintersportredacteur

Vanmiddag kunnen we ons vanaf de bank weer verheugen op de wintersport. Vanaf 16.30 kun je de vijfde aflevering van Off Piste bekijken op RTL 4. Een half uur nadat Off Piste is afgelopen begint de tweede aflevering van Snowmagazine. 

Off-Piste

Annika en Koert-Jan zijn in de vijfde aflevering in het skigebied van de Achensee. Annika ruilt haar ski’s om voor toerski’s en een snowboard. Ze beklimt samen met een Nederlandse berggids een berg op toerski’s om deze vervolgens weer af te dalen. Eenmaal beneden aangekomen bind ze een snowboard onder om de basisstapjes van het snowboarden te leren en het skigebied te verkennen. Koert-Jan laat deze aflevering zijn ski’s thuis en gaat andere activiteiten doen. Hij gaat kennis maken met curling en mag meteen een wedstrijd doen. Daarna bezoekt hij het steenolie museum, waar hij een ontspannend bad neemt.

Vorige aflevering gemist?

In de vorige aflevering waren Koert-Jan en Annika in de Kitzbüheler Alpen. Hier leerde Annika de vetste trucs van niemand minder dan Dennis Ranalter in het funpark. Koert-Jan ging op pad met Charlotte en verkende het gebied.

 

Prijsvraag

In elke aflevering wordt een vraag gesteld waarmee je een skivakantie kunt winnen. Deze prijs wordt door Chalet.nl ter beschikking gesteld. Het antwoord kun je op de website van Off Piste invullen. De vraag van deze aflevering luidt:

‘‘Hoe heet de bergtop boven de Achensee die Annika en Jeroen vandaag beklommen?’’

DOE MEE

 

Snowmagazine

In de tweede aflevering van Snowmagazine brengen Sander en Saskia een bezoek aan Serfaus-Fiss-Ladis. Sander skiet de ene helft van het skigebied en Saskia skiet met de Nederlandse Karin de andere helft. Tijdens de aflevering lichten ze verschillende hoogtepunten van het skigebied uit. Serfaus-Fiss-Ladis is een populaire wintersportbestemming, dat wordt gevormd door Serfaus, Fiss en Ladis. Alle drie de dorpen zijn geschikt voor gezinnen met kinderen. In totaal kent het gebied ruim 200 pistekilometers. Verschillende type wintersporters kunnen hier uit de voeten, omdat de pistes geleidelijk overlopen in moeilijkheid. Zo kunnen de jonge wintersporters en beginners rustig aan de techniek werken op de blauwe afdalingen.

Het programma is iedere zondag om 17.25 uur te zien op RTL4. Herhaling 1 iedere zaterdag om 12:00 uur en herhaling 2 iedere zondag om 08:55 uur.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in