Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Vanmiddag op RTL 4: Off-Piste en Snowmagazine

Wintersportredacteur

Aan het einde van de middag kun je weer wintersportinspiratie opdoen bij RTL 4. Vanaf 16.30 kun je de een-na-laatste aflevering van Off Piste bekijken op RTL 4. Een half uur nadat Off Piste is afgelopen begint de tweede aflevering van Snowmagazine. 

Off-Piste

Annika en Koert-Jan zijn in deze afleveringen in Innsbruck. Koert-Jan gaat op pad met een Brabantste die al 36 jaar in Innsbruck woont. Zij laat hem de bijzondere plekjes van de stad zien. Annika gaat op pad met profskiër Maarten Meiners. Samen gaan ze slalom afdalingen maken. Koert-Jan zoekt na zijn bezoek aan de stad de spanning wat meer op. Hij gaat namelijk van de Olympische bobsleebaan af.

Vorige aflevering gemist?

In de vorige aflevering waren Koert-Jan en Annika in het skigebied van de Achensee. Hier ging Annika toerskiën en snowboarden. Koert-Jan ging curlen en nam een bijzonder bad.

 

Prijsvraag

In elke aflevering wordt een vraag gesteld waarmee je een skivakantie kunt winnen. Deze prijs wordt door Chalet.nl ter beschikking gesteld. Het antwoord kun je op de website van Off Piste invullen. De vraag van deze aflevering luidt: ‘Hoe heet de gids in Innsbruck?’. 

Snowmagazine

In de derde aflevering van Snowmagazine brengen Sander en Saskia een bezoek aan het Franse Chevalier.  Sander Janson en Saskia Pieck verblijven daar in een hotel vlak aan de piste. Sander verkent het gebied in zijn eentje en Saskia toert rond met Nederlandse Yentl, die stage loopt in het hotel waar de crew verblijft. Zij bezoeken ook de mooie stad Briançon, dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat.

Het programma is iedere zondag om 17.25 uur te zien op RTL4. Herhaling 1 iedere zaterdag om 12:00 uur en herhaling 2 iedere zondag om 08:55 uur.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in