Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Hoe was je wintersport?

Je kent het wel. Een wintersport in het vooruitzicht betekent heel veel voorpret. Je bent bezig met de reis, kleding, locatie, skiles, skihuur en beleeft de vakantie van te voren een aantal keren. Bovendien maakt de app met de sneeuwhoogtes overuren op je mobiel…..

Groene kerstdagen

De afgelopen weken werden alle wintersporters niet vrolijk van de sneeuwhoogtes in de meeste skigebieden. Als liefhebber en eigenaar van de webshop Chickies & Binkies volg je deze ontwikkelen natuurlijk op de voet. Net als vorig jaar bleef de echte sneeuwdump achter in de meeste skigebieden in Alpenlanden Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Zwitserland. Dit resulteerde in hele gekke beelden op de social media de afgelopen weken. Wandelende gezinnen op de skipistes, snowboarders in korte broek en kinderen die en balletje trapten op de dalafdeling.
Kleding voor kids 250x250

Eindelijk sneeuw

Gelukkig is het de afgelopen dagen begonnen met sneeuwen in de meeste Alpenlanden. Met name in Frankrijk, Italië en Zwitserland valt er momenteel ontzettend veel sneeuw. In Oostenrijk moet het witte goud nog wat op gang komen, maar het begin is er. We houden de sneeuwhoogte oplettend in de gaten!

Deel je ervaring!

Wij zijn erg benieuwd hoe gezinnen met kinderen de afgelopen weken hun wintersport hebben ervaren. Laat het ons weten!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in