Nieuwsalert per mail ontvangen

Carpoolen naar de sneeuw met Go-Shred

Kijk eens om je heen in de file en besef je dat het gros van de auto’s enkel een bestuurder zonder passagiers bevat. Zonde van de ruimte op de weg, zonder van het geld maar bovenal slecht voor het milieu. In Nederland kent met vele carpoollocaties en net zo veel carpoolwebsites, maar helaas maken maar weinig mensen hier gebruik van. Op weg naar de wintersport zijn de voordelen van carpoolen groter en werkt de formule beter. In je eentje 1000 kilometer rijden is voor de meeste wintersporters namelijk geen pretje. Veelal worden meerijdmaatjes gevonden via de sociale media, maar speciaal voor de wintersport is er ook een website die in Nederland nog te weinig bekendheid geniet: Go-Shred.com

In de Duitstalige gebieden van Europa slaat de dienst al aardig aan en bieden autobezittende wintersporters regelmatig liften aan naar hun bestemming. Via een simpele registratie op de website kun je een lift aanbieden of reageren op een aangeboden lift. Het voordeel van carpoolen mag duidelijk zijn:

  1. De bestuurder bespaart geld door de benzinekosten te delen met zijn passagiers.
  2. Een goedkope manier van reizen voor wintersporters zonder de beschikking over een auto.
  3. Minder CO2 uitstoot.
  4. Je reist met mensen die dezelfde passie hebben: wintersport.

Daarnaast maak je via Go-Shred ook nog eens kans op prijzen van VolCom, Electric, K2, Nitro, 32, Etnies, Neff, DC, Burton, Vans, Analog, Advita en op liftpassen in heel Europa. Dus ga je dit of volgend jaar nog naar de sneeuw? Denk dan even na over je vervoer en neem Go-Shred of andere manieren van carpoolen mee in je overweging.

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in