Nieuwsalert per mail ontvangen

Auto’s in Obertauern uitgraven is een pittig klusje

Wintersportredacteur

Het is ongekend wat we allemaal voor beelden ontvangen vanuit de Alpen. De hevige sneeuwval heeft de skigebieden compleet op zijn kop gezet. Vandaag is het even rustig en kun je genieten van de meters verse sneeuw dat gevallen is. Vanaf morgen slaan de weersomstandigheden weer helemaal om en komt er veel 1 tot 2 meter verse sneeuw naar de Alpen. Dit is dan ook het perfecte moment om je auto te zoeken en uit te graven. Dat levert uiteraard geweldige beelden op!

Zo ook in Obertauern, want ook hier is ontzettend veel sneeuw gevallen de afgelopen weken. Sneeuwvrij rijden is erg belangrijk voor de veiligheid op de weg dus het is noodzakelijk om al het sneeuw van de auto te verwijderen. De man in de onderstaande video was een tijdje bezig met het sneeuwvrij maken van zijn auto. Toen hij eenmaal weer naar achteren kon rijden, stond hem nog de klus te wachten om al het sneeuw van de auto te verwijderen. BIZAR!

Auto’s sneeuwvrij maken in Obertauern

Bekijk hieronder hoe het sneeuwvrij maken van auto’s er aan toe ging. Beelden die de vakantiegangers niet snel zullen vergeten!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in