Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

10 goede voornemens voor wintersporters

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Gelukkig nieuwjaar! Wij hopen dat je 2021 ondanks alles gezellig hebt afgesloten en dat 2022 nog beter wordt. En dat gaat zeker lukken met de 10 goede voornemens in dit artikel. Speciaal voor de echte wintersportliefhebber. Gaat het je allemaal lukken?

1. Vaker op wintersport gaan

In 2022 ga je vaker op wintersport. Laat je budget het niet toe? Kijk gewoon naar aantrekkelijke deals. Dan moet het lukken!

Boek je wintersport mét skipas vanaf € 79,- p.p.

2. Fit op wintersport

Elk jaar klaag je over verzuurde bovenbenen en spierpijn. Dat moet in 2022 echt anders. Dan ga je fit op wintersport. Begin dus maar snel met deze oefeningen.

3. Een nieuwe bestemming ontdekken

Ga jij al jaren naar hetzelfde skigebied? Dan wordt het hoog tijd om eens iets nieuws te ontdekken! Er zijn zoveel prachtige pareltjes in de Alpen. Bijvoorbeeld Val Gardena, het Berner Oberland of Turracher Höhe. Op zoek naar tips? Wij hebben al heel wat skigebieden verkend voor onze webserie 24 UUR IN. Bekijk de tips en afleveringen hier.

4. Echt een keer die eerste lift nemen

Elke wintersport wil je een keer met de eerste lift omhoog. Maar als puntje bij paaltje komt, ligt je bed toch net te lekker… Dat gaat je in 2022 niet gebeuren! Dan sta jij als eerste boven en zet je de eerste sporen in de ribbels.

Ribbeltjespiste Val Gardena

5. Met je vriendengroep op wintersport

Al jaren ga je met de hele familie op wintersport. Ontzettend leuk natuurlijk, maar nu is het tijd om ook eens met je vrienden op wintersport te gaan. Lekker gek doen en helemaal losgaan.

6. Niet vallen

Gaat het je in 2022 eindelijk lukken om de hele wintersport op twee benen te blijven staan? Of kunnen we toch weer dit soort beelden verwachten?

7. Minder klagen

Ondanks dat de wintersport voor velen de mooiste vakantie van het jaar is, wordt er in zo’n week toch heel wat geklaagd. Het is te koud, of juist te warm, zere voeten, het dragen van die ski’s is onhandig en ga zo maar door. Daar ga je dit jaar verandering in brengen! Want zeg nou zelf, als je in de bergen bent, valt er eigenlijk weinig te klagen toch?

Op zoek naar een nieuwe (en warme) outfit? Je shopt ‘m bij DAKA!

8. Geen Schnaps meer in 2022

Dat vreselijke glaasje Schnaps met een peertje erin sla je in 2022 over. De afgelopen jaren zijn een keihard bewijs van dat dit drankje niks goeds met je lichaam doet. Nee, in 2022 geen Schnapskaters.

Schnaps op een ski

9. Ik ga ook een avond vroeg naar bed

Wintersport is vakantie, dus een beetje bijkomen is ook belangrijk. Daarom ga je in 2022 ook een keertje vroeg naar bed. Dag spelletjesavond met de hele familie, hallo warm dekbed!

10. Niet elke dag schnitzel of patat eten

Wederom een moeilijke. Schnitzel is nou eenmaal ontzettend lekker en het liefst eet je elke dag wel zo’n deurmat. En dan hebben we het nog niet gehad over zo’n heerlijk bordje goudgele frites… Perfect tegen de kater en een knorrende maag!

Lees ook: maak de lekkerste wintersportgerechten ook thuis volgens traditioneel recept

XXXL Wiener Schnitzel in de Zillertal Arena

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in