24 UUR IN | Het nieuwe wintersportprogramma voor wintersporters

Ben jij dol op het kijken naar een wintersportprogramma? Dan hebben wij goed nieuws, want vanaf winterseizoen 2017-2018 is er een nieuw wintersportprogramma aanwezig, genaamd 24 UUR IN. Hierbij bezoekt het programma skigebieden en licht deze 20 minuten lang op objectieve wijze uit. Presentator Frank is samen met zijn team onderweg en geeft de voor- en nadelen van het skigebied op humoristische en informatieve wijze. Volg jij 24 UUR IN nog niet? Bekijk hier het Facebook account en hier het YouTube account!

Het programma is alleen online te volgen en zal niet op de beeldbuis verschijnen. Hier is bewust voor gekozen om op die manier het programma informatief te houden zonder commerciële benadering.

Wat is 24 UUR IN?

Presentator Frank bezoekt met zijn team een gebied voor 24 uur. Dat betekent dat hij hier twee dagen verblijft, omdat de 24 uur dat hij daar is effectief ingezet wordt. Slapen wordt hier dan ook niet bij opgeteld, waardoor je op twee productie dagen komt. In de 24 UUR IN gaat hij op zoek naar de lokale tradities en gewoontes, gaat hij het skigebied verkennen, leert hij de keuken kennen en gaat hij de adrenaline opzoeken met leuke alternatieve activiteiten. In deze video wordt uitgelegd hoe het programma opgebouwd is:

 

Afleveringen 24 UUR IN winter 2017-2018

We hebben er hard aan gewerkt en dat heeft geresulteerd in de eerste echte winter aflevering. Deze is opgenomen in Saint Sorlin d’Arves. Een klein dorp dat onderdeel uitmaakt van het grote skigebied Les Sybelles. Een groot gebied met veel mogelijkheden, maar Saint Sorlin d’Arves is voornamelijk gericht op kinderen en families. In deze 24 UUR IN aflevering gaat presentator Frank met een mountainbike de berg op, gaat hij heerlijk eten en verkend hij het skigebied.

Ook andere afleveringen van seizoen 2017-2018 zijn onderhand online. Je vindt ze hieronder.

Wintersportprogramma in veel landen

Het doel van 24 UUR IN is het opnemen van afleveringen verdeeld over verschillende landen. Zo bezoekt het team van 24 UUR IN in het winterseizoen 2017-2018 de landen Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk. Elk land heeft zijn eigen specialiteiten, goede eigenschappen en kenmerken. Die willen wij op een luchtige manier uitlichten en onder de aandacht brengen bij de Nederlandstalige wintersporters. Het doel is om in 2019 de volgende landen te hebben:

  • ?? Oostenrijk
  • ?? Duitsland
  • ?? Italië
  • ?? Frankrijk
  • ?? Zwitserland

24 UUR IN

24 UUR IN zomereditie

Met 24 UUR IN blijven we niet alleen in de winter opnames maken. We gaan namelijk in de zomer ook de bergen in om daar bergregio’s uit te lichten. Wij weten hoe mooi de Alpen zijn en willen dat graag delen met andere Nederlanders. Wil jij meer weten over vakanties in de zomer in de Alpen? Volg dan het programma, want vanaf april gaat het roer om en focussen wij ons niet meer op de sneeuw. Wij bezoeken bergdorpen waar je leuke activiteiten kunt uitvoeren, heerlijk kunt eten en echt het vakantiegevoel hebt. Bekijk hieronder de zomer promo die wij vorig jaar gemaakt hebben:

Ook vloggen wij tijdens onze reis van 24 UUR IN

Uiteraard is het ook mogelijk om onze reis te volgen via vlogs. Heb jij het afgelopen winterseizoen gevolgd? Weet je nog toen wij vaststonden in Montgenèvre vanwege de hoeveelheid sneeuw? Gemist? Kijk hieronder even en geniet mee!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in