24 UUR IN | de webserie voor bergliefhebbers

Kijk jij graag naar wintersportprogramma’s? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Sinds het winterseizoen 2017/2018 zijn wij onderweg in de Alpen voor de webserie 24 UUR IN. In afleveringen van ongeveer 10-20 minuten krijg je een kijkje in een skigebied en geven presentatoren Frank, Mike en Miranda je een aantal tips. Cameraman Sebi legt alles vast en zorgt keer op keer voor mooie beelden. Op deze pagina kun je alle afleveringen van 24 UUR IN bekijken.

Wat is 24 UUR IN?

24 UUR IN is dé webserie voor bergliefhebbers. Miranda, Frank en Mike bezoeken samen met cameraman Sebi allerlei bestemmingen in de Alpen. Niet alleen in de winter, maar ook in de zomer. In 24 uur geven zij je een kijkje in een winter- of zomerbestemming. Tips worden verzameld en uiteraard wordt er ook genoeg gegeten en gedronken. Slapen tellen we niet mee, dus we zijn 2 volle productiedagen op een bestemming. Benieuwd hoe het in z’n werk gaat? Bekijk de video hieronder.

Zomer en winter

De Alpen zijn geweldig in de winter, maar ook in de zomer. Daarom maken we niet alleen winter-, maar ook zomerafleveringen. Benieuwd wat je allemaal in de bergen kunt doen? Verderop deze pagina kun je alle 24 UUR IN zomerafleveringen bekijken.

Volg 24 UUR IN online

Het programma is alleen online te volgen en zal niet op de beeldbuis verschijnen. Hier is bewust voor gekozen om op die manier het programma informatief te houden zonder commerciële benadering. De afleveringen kun je hieronder bekijken of via onze andere kanalen. Volg jij 24 UUR IN nog niet? Dat kan via YouTube, Facebook en Instagram!

24 UUR IN seizoen 4 (2020/2021)

De afleveringen van dit vierde seizoen zijn opgenomen tijdens een Ski Safari langs negen Zwitserse skigebieden die we maakten tijdens de winter van 2019/2020 (voor de coronatijd). Vanaf november 2020 komen deze nieuwe afleveringen online.

24 UUR IN seizoen 3 (2019/2020)

Ook seizoen drie van 24 UUR IN is inmiddels een feit. Zowel ’s zomers al ’s winters zijn we op pad geweest om de mooiste plekken in de Alpen te bezoeken. Voor de winterafleveringen bezochten we verschillende skigebieden in Tirol en voor de zomer reisden we af naar Zwitserland. Bekijk de nieuwste afleveringen van 24 UUR IN hieronder.

24 UUR IN seizoen 2 (2018/2019)

Het eerste seizoen van 24 UUR IN smaakte naar meer en daarom besloten we een tweede seizoen te maken. In de winter van 2018/2019 en de zomer van 2019 bezochten we wederom prachtige plekken in de Alpen. Dit keer stonden Oostenrijk, Zwitserland en Italië op het programma. Bekijk hieronder de afleveringen van het tweede seizoen van 24 UUR IN.

24 UUR IN seizoen 1 (2017/2018)

Het eerste seizoen van 24 UUR IN. Een webserie voor bergliefhebbers, door bergliefhebbers. In elke aflevering nemen we je mee naar een skigebied en laten we je de hoogtepunten van het gebied zien. We beginnen onze reis door de Alpen in Frankrijk, maar ook Oostenrijk en Zwitserland komen aan bod. Kijk en geniet!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in