24 UUR IN | de webserie voor bergliefhebbers

Kijk jij graag naar wintersportprogramma’s? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Sinds winterseizoen 2017/2018 zijn wij onderweg in de Alpen voor de webserie 24 UUR IN. In afleveringen van ongeveer 20 minuten krijg je een kijkje in een skigebied en geven presentatoren Frank, Mike en Miranda je een aantal tips. Cameraman Sebi legt alles vast en zorgt keer op keer voor mooie beelden. Op deze pagina kun je alle afleveringen van 24 UUR IN bekijken.

Het programma is alleen online te volgen en zal niet op de beeldbuis verschijnen. Hier is bewust voor gekozen om op die manier het programma informatief te houden zonder commerciële benadering. De afleveringen kun je hieronder bekijken of via onze andere kanalen. Volg jij 24 UUR IN nog niet? Dat kan via Youtube, Facebook en Instagram!

Zomer en winter

De Alpen zijn geweldig in de winter, maar ook in de zomer. Daarom maken we niet alleen winter-, maar ook zomerafleveringen. Benieuwd wat je allemaal in de bergen kunt doen? Verderop deze pagina kun je alle afleveringen bekijken.

Wat is 24 UUR IN?

24 UUR IN is dé webserie voor bergliefhebbers. Miranda, Frank en Mike bezoeken samen met cameraman Sebi allerlei bestemmingen in de Alpen. Niet alleen in de zomer, maar ook in de winter. In 24 uur geven zij je een kijkje in een winter- of zomerbestemming. Tips worden verzamelt en uiteraard wordt er ook genoeg gegeten en gedronken. Slapen tellen we niet mee, dus we zijn 2 volle productiedagen op een bestemming. Benieuwd hoe het in z’n werk gaat? Bekijk de video hieronder.

NAAR 24 UUR IN OP YOUTUBE

Hieronder vind alle 24 UUR IN afleveringen. Ga er lekker voor zitten en geniet. Wil je nu ook de teasers en behind-the-scenes bekijken? Ga dan naar ons YouTube-kanaal.

24 UUR IN zomer 2017

24 UUR IN winter seizoen 1 (2017/2018)

24 UUR IN zomer seizoen 1 (2018)

24 UUR IN winter seizoen 2 (2018-2019)

24 UUR IN zomer seizoen 2 (2019)

24 UUR IN winter seizoen 3 (2019/2020)

De afleveringen komen zo snel mogelijk online!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in