24 UUR IN | de webserie voor bergliefhebbers

Ben jij dol op het kijken naar een wintersportprogramma? Dan hebben wij goed nieuws, want sinds het winterseizoen 2017-2018 is er een nieuw wintersportprogramma aanwezig, genaamd 24 UUR IN. Hierbij bezoekt het programma skigebieden en licht deze 20 minuten lang op objectieve wijze uit. Presentatoren Frank en Miranda samen met het team onderweg en geeft de voor- en nadelen van een bergregio op humoristische en informatieve wijze. Volg jij 24 UUR IN nog niet? Bekijk hier het Facebook-account en hier het YouTube-account!

Het programma is alleen online te volgen en zal niet op de beeldbuis verschijnen. Hier is bewust voor gekozen om op die manier het programma informatief te houden zonder commerciële benadering.

Het tweede seizoen van 24 UUR IN

Goed nieuws! Na het succes van het eerste seizoen maken we in de winter van 2018-2019 het tweede seizoen van 24 UUR IN. In dit seizoen bezoeken we onder ander de Kitzbüheler Alpen, Skijuwel Alpbachtal Wildschönau, SkiWelt, het Skicircus en nog veel meer gebieden in Oostenrijk, Italië en Zwitserland. Het belooft weer een mooi seizoen te worden. Zodra de afleveringen online zijn, vind je de link onderaan deze pagina.

Wat is 24 UUR IN?

Presentatoren Frank, Mike en Miranda bezoeken met hun team een gebied voor 24 uur. Dat betekent dat de presentator daar twee dagen verblijft, omdat de 24 uur dat hij daar is effectief ingezet wordt. Slapen wordt hier dan ook niet bij opgeteld, waardoor je op twee productie dagen komt. In de 24 UUR IN gaat hij op zoek naar de lokale tradities en gewoontes, gaat hij het skigebied verkennen, leert hij de keuken kennen en gaat hij de adrenaline opzoeken met leuke alternatieve activiteiten. In deze video wordt uitgelegd hoe het programma opgebouwd is:

Hieronder vind je de aflevering die we hebben gemaakt. Ga er lekker voor zitten en geniet. Wil je nu ook de teasers en behind-the-scenes bekijken? Ga dan naar ons YouTube-kanaal.

NAAR 24 UUR IN OP YOUTUBE

24 UUR IN winter 2018-2019

24 UUR IN zomer 2018

  • Aflevering 1: Livigno
  • Aflevering 2: Zillertal Arena
  • Aflevering 3: Kufstein (komt nog online)
  • Aflevering 4: Osttirol (komt nog online)

24 UUR IN winter 2017-2018

24 UUR IN zomer 2017

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in