Nieuwsalert per mail ontvangen

RTL Off Piste gemist in Gerlos?

Het winterseizoen staat weer voor de deur en dat betekent dat ook RTL Off Piste weer begonnen is met het uitzenden van nieuwe afleveringen. Het programma waarbij Koert-Jan en Sanny gebieden bezoeken en het net even op een andere manier uitlichten dan bijvoorbeeld Snow Magazine. Vorige week om 17.00 uur heeft RTL de uitzending in het bekende Gerlos uitgezonden. Gemist?

Je merkt dat de Nederlandse wintersporters langzaam weer gaan uitkijken naar het winterseizoen. Ook alles eromheen komt weer in de winterstemming, want de reisorganisaties knallen met mooie vroegboekacties en de wintersportwinkels liggen weer voor met de nieuwste spullen en gadgets. Ook op de tv zijn RTL Off Piste en Snow Magazine weer te zien. Heerlijk om op zaterdag en zondag aan het einde van de middag onderuit te zakken en te genieten van leuke winterse afleveringen.

Vanmiddag staat in het teken van Gerlos, en onder andere ook Martin van de Jagerstuberl komt hierin voor. Ken jij hem?

RTL Off Piste in Gerlos

Gerlos is bij de Nederlanders een erg populair skigebied en Off Piste bezoekt deze regio dan ook erg graag. Ook vorige winter waren zij weer op bezoek en hebben zij leuke activiteiten uitgevoerd. Zo gaan zij langs bij Martin van de Jagerstuberl en zij beleven een hoop spanning tijdens een lawine-oefening.

Gemist?

Heb jij hem vorige week gemist? Zie hier de aflevering van vorige week zaterdag!

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in