Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

STEM: Snowmagazine of Off Piste?

Wintersportredacteur

Afgelopen zondag waren de twee wintersportprogramma’s Snowmagazine en Off Piste allebei op RTL 4 te zien. Beide programma’s brengen je weer heerlijk in de wintersportsfeer. De een bestaat al een stuk langer dan de ander. Wat is jouw favoriet? 

RTL Off Piste

Gisteren werd de eerste aflevering van het winterseizoen 2018-2019 uitgezonden van Off Piste. De aflevering was een teaser voor het komende seizoen. De highlights van de komende afleveringen werden alvast gedeeltelijk laten zien, zodat je een beeld krijgt van wat er komen gaat. Verder zag je de nieuwe presentatrice van het programma voor het eerst in actie. Annika Pietersma maakte haar tv debuut en ging naast skiën onder andere ijsduiken, wat overduidelijk niet haar favoriet was.

De komende weken wordt Off Piste wederom op zondag uitgezonden op RTL 4. Elke week om 16.30u kun je het programma zien. Je kunt trouwens ook een vakantie winnen. Doe jij al mee aan de prijsvraag?

Meer info over RTL Off Piste

RTL Snowmagazine

Ook Snowmagazine was gistermiddag voor het eerst dit seizoen weer op tv. Het ging hierbij echter niet om een nieuwe aflevering, maar om een herhaling. Het kan dus dat je de aflevering al hebt gezien vorig jaar, maar wellicht had je ‘m gemist. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen is op tv te zien op zondag 28 oktober om 17.25u. Daarbij wordt het dorp Westendorf bezocht. In totaal worden er dit seizoen 12 bestemmingen bezocht. Aflevering nummer 13 is een compilatie uitzending.

 

Wat is jouw favoriet?

Als je gisteren beide programma’s hebt gekeken, dan kun je vast een keuze maken voor jouw favoriet. Kijk je liever RTL Off Piste of RTL Snowmagazine? Stem hieronder en geef je mening over de programma’s op Facebook!

Welk tv-programma vind je leuker om te kijken?

RTL Off Piste
RTL Snowmagazine

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in