Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Zometeen op tv: eerste aflevering RTL Off Piste

Wintersportredacteur

Ben je nog aan het bedenken wat je deze middag gaat doen? Plan dan even een halfuurtje vrij. Vanmiddag wordt namelijk de eerste aflevering van RTL Off Piste uitgezonden. 

RTL Off Piste 2018-2019

Deze winter bezoeken de presentatoren van het wintersportprogramma Off Piste zoals je gewend bent meerdere locaties in de bergen. Ze laten je unieke highlights van verschillende regio’s zien en mogen naast skiën ook nog hele toffe activiteiten doen. Wat ze deze winter gaan doen? Ze brengen een bezoek aan Ski Juwel Alpbachtal Wilschönau, Les Portes du Soleil, de Kitzbüheler Alpen, de Achensee en Innsbruck. Daar staan ze weer prachtige avonturen te wachten.

Eerste aflevering

In de eerste aflevering van het programma wordt een samenvatting met de hoogtepunten van het komende seizoen. Het wordt een lange teaser dus, waarbij je een voorproefje krijgt van alles wat er komen gaat. Denk bijvoorbeeld aan ijduiken, een bezoek aan een freeride festival, een lesje van de stuntman van Ed Sheeran en shoppen.

De aflevering wordt vanmiddag uitgezonden om 16.30u op RTL 4. Zet je alarm vast, zodat je het niet vergeet!

Nieuwe presentatrice: Annika Pietersma

Misschien heb je het al voorbij zien komen: Off Piste heeft een nieuwe presentatrice. Sanny Verhoeven is deze keer niet meer mee. Daarvoor in de plaats is Annika Pietersma. Zij is naast presentatrice ook gediplomeerd skilerares met veel ski ervaring, dus met het skiniveau zit het wel goed. Zo krijg Koert-Jan ook nog eens een lesje ?. Wij zijn heel benieuwd wat jullie van haar vinden. Veel kijkplezier vandaag!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in