Nieuwsalert per mail ontvangen

© Skiinformatie.nl

Weekendtip: zomers après-skiën met Flügel ijsjes

Wintersportredacteur

Het weekend staat voor de deur en dat betekent maar één ding: tijd voor een VrijMiBo! Uiteraard mag daar een typisch wintersportdrankje niet bij ontbreken. Met dit soort temperaturen kun je wel wat verkoeling gebruiken en daarvoor hebben we de perfecte tip. Wat dacht je van je favoriete shotje, maar dan als ijsje? Kant-en-klare Flügel ijsjes die je alleen maar in de vriezer hoeft te gooien. Die wil je!

Flügel ijsjes

De zomer is eindelijk teruggekeerd in Nederland. Terwijl ik dit artikel schrijf, droom ik langzaam weg naar de frisse duik die ik vanmiddag ga nemen. Natuurlijk het liefst in de sneeuw, maar vandaag volstaat het opblaaszwembadje in m’n achtertuin ook prima. Om het feest helemaal compleet te maken, heb ik de Flügel ijsjes van 24 ICE alvast in de vriezer gegooid.

Ja, je leest het goed, Flügel ijsjes. Een tijdje geleden is 24 ICE een samenwerking aangegaan met Flügel. Daar zijn geniale ijsjes uit ontstaan. Een aantal slijterijen verkoopt ze, maar je kunt ze ook online bestellen. Ideaal! De ijsjes komen in vloeibare vorm en dus moet je ze wel zelf invriezen. Let op: het kan best zijn dat je na een een stuk of 10 bevroren Flügeltjes slap gaat lullen, er zit 5% alcohol in.

Meer frozen cocktails van 24 ICE

Wil je er helemaal een feest van maken? 24 ICE heeft nog veel meer cocktails in ijsvariant. Wat dacht je van Limoncello ijsjes, Wodka-RedBull ijsjes of een complete mix?

Zelf ijsjes maken

Duik je toch liever zelf de keuken in? No problemo! We hebben een aantal heerlijke après-ski drankjes voor je omgetoverd tot ijsje. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in