Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Après-skiën in de zomer kan nu met Flügel ICE

Wintersportredacteur

Ze geven het misschien niet altijd toe, maar veel wintersporters balen toch een beetje als het winterseizoen over is. Niet meer skiën, niet meer après-skiën en dus ook geen après-ski drankjes als Flügel en Jägermeister meer. Voor de fans van Flügel hebben we goed nieuws: er komt een Flügel-ijsje, oftewel Flügel ICE.

Flügel ICE

Ja, je las het goed, er komt een Flügel-ijsje op de markt. Dit voorjaar is Flügel een samenwerking aangegaan met 24 ICE en samen hebben ze Flügel ICE ontwikkeld. Het ijsje wordt op de Huishoudbeurs gelanceerd en is vanaf eind april te koop. Je kunt dan terecht bij de slijterijen of online. De ijsjes worden vloeibaar verkocht en kunnen thuis worden ingevroren. Let wel op, de ijsjes bevatten 5% alcohol. Je kunt ze dus alleen kopen als je 18 jaar of ouder bent.

Met onderstaande video maakte Flügel en 24 ICE hun nieuwe product bekend. Je ziet Hans Klok een Flügel omtoveren tot een Flügel ICE!

ICE Frozen Cocktails

24 ICE staat bekend om de Frozen Cocktails. Je ziet ze steeds meer op festivals om tijdens de warme zomerdagen even lekker af te koelen. De Frozen Cocktails zijn er in verschillende smaken, zoals Pina Colada en Limoncello. Vanaf komende zomer voegen ze daar dus een nieuwe smaak aan toe: de Flügel ICE. Alle smaken bevatten 5% alcohol en zijn verkrijgbaar bij de slijterij of in de online webshop.

Lekkerste drankje naast de piste

Gelukkig is het pas februari en duurt het nog wel even tot het zomer is. Tot die tijd kunnen we nog even genieten van de lekkerste drankjes op de piste en daarnaast. Welke dat precies zijn, lees je in het artikel hieronder.

De 10 lekkerste drankjes op de piste en daarnaast

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in