Nieuwsalert per mail ontvangen

© Skiinformatie.nl

Weekendtip: chocolademelk ijsjes met slagroom en rum

Wintersportredacteur

Ben jij dol op ijsjes en duik je ook graag zelf de keuken in? Dan hebben we deze week weer een toppertje voor je in de aanbieding. IJsjes geïnspireerd op ons favoriete tussendoortje op de piste: Heiße choco met slagroom en rum. Ideaal voor de weersvoorspellingen van dit weekend en de rest van de zomer! Lees snel verder voor het recept chocolademelk ijsjes met slagroom en rum

Chocolademelk ijsjes met rum en slagroom

Op wintersport drink je elke dag wel een warme choco met rum en slagroom. Lekker als tussendoortje rond een uur of 11 of om tijdens koude dagen om mee op te warmen. Helaas is het wintersportseizoen voorbij en staat de zomer voor de deur. Dan smaakt zo’n warm drankje natuurlijk helemaal niet. Gelukkig denken wij in oplossingen en niet in problemen en dus hebben we dit overheerlijke recept voor je gecreëerd. Lekker makkelijk, zodat iedereen met een vriezer het zelf kan maken.

Duik jij dit weekend de keuken in?

 

Ingrediënten (4 ijsjes)

  • 300 ml van je favoriete chocolademelk
  • 50 ml Stroh Rum
  • Een spuitbus met slagroom

Bereidingswijze

Meng de chocolademelk met de rum in een maatbeker. Proef uiteraard even of de verhouding naar wens is. Bedenk wel: hoe meer alcohol, hoe moeilijker het bevriezingsproces. Wees vrij om daar zelf mee te experimenteren! Schenk het chocolademelkmengsel in de ijslollyvormpjes en top af met een flinke toef slagroom. Zet in de vriezer en haal ze eruit als alles bevroren is.

Warme chocolademelk met slagroomLiever een ander ijsje?

Ben jij niet zo’n fan van chocolademelk met rum en slagroom? Geen probleem! We hebben ook overheerlijke Aperol Spritz ijsjes en Jagerbomb ijsjes voor je in de aanbieding. Net zo makkelijk, net zo lekker!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in