Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

Après-ski in Kirchberg: tips & informatie

Wintersportredacteur

De après-ski in Kirchberg is één groot feest. Van vroeg in de middag tot diep in de nacht wordt er gefeest. Elke dag opnieuw. Niet gek dat veel mensen kiezen voor een wintersport naar deze bestemming. Ga jij dit jaar naar Kirchberg en ben je benieuwd welke kroeg je echt niet mag missen? Lees hier alle tips en informatie over après-ski in Kirchberg.

Après-ski in Kirchberg

Het gezellige Kirchberg is ideaal voor iedereen die gek is op skiën én après-ski. Ieder type après-skiër kan hier uit de voeten. Of je nou houdt van een relaxed drankje in een gezellige bar of een dampende kroeg vol bier. De après-ski in Kirchberg begint al rond het middaguur op de piste. Bij Schneebar Oberkaser klinken elke dag heerlijke beats uit de speakers en bij mooi weer is het ideaal om hier een biertje te drinken. Nadat je eenmaal weer beneden bent, kun je met de skibus terug naar het dorp. Daar gaat het feest door tot in de late uurtjes.

Wintersport in Kitzski

Après-ski bars in Kirchberg

Benieuwd welke après-ski bars er te vinden zijn in Kirchberg? We zetten ze hieronder voor je op een rijtje.

1. De Eisbar

Eén van de meest bekendste après-ski bars in Kirchberg is de Eisbar. Tijdens het skiseizoen gaat het hier iedere avond los. De dj weet de bezoekers helemaal op te zwepen en regelmatig staat er een bekende Nederlander achter de microfoon. Bestel ook zeker het shotje van de dag! Trek gekregen? Ga even snel naar boven voor een snackie in de snackbar!

Locatie: Kitzbüheler Str. 6, Kirchberg
Openingstijden: 15.00 – 00.00 uur
Kenmerken: après-ski, snackbar, live-optredens en dj’s

Dries Roelvink Eisbar Kirchberg

2. Der Tiroler

In der Tiroler kun je het hele jaar door terecht voor een gezellige avond. Het feest gaat hier pas later op de avond van start en gaat door tot een uur of 3. Ideaal voor iedereen die er geen genoeg van kan krijgen!

Locatie: Lendstraße 18, Kirchberg
Openingstijden: 21.00 – 03.00 uur
Kenmerken: feesten tot diep in de nacht

3. Schneebar Oberkaser

Schneebar Oberkaser is niet te missen als je aan het skiën bent in skigebied KitzSki. Je vindt de bar langs de dalafdaling richting het dalstation van de Maierlbahn (piste 26). Zoals de naam al doet vermoeden, bestel je je drankje aan een grote bar van sneeuw. Schijnt de zon? Dan is het hier helemaal goed toeven.

Locatie: skigebied KitzSki, langs piste 26
Openingstijden: Middaguur tot einde skidag
Kenmerken: fijne beats, sneeuwbar, binnen- en buitenbar, aan de piste

Après-ski in Kirchberg bij Schneebar Oberkaser

4. Boka-bar

Voorheen Schatzi’s en tegenwoordig de Boka-bar. Niet omdat Schatzi’s niet meer bestaat, maar omdat deze naam al elders was vastgelegd. Boka staat voor ‘Bij Ons Kan Alles’. En dat is ook zo! Elke dag is het hier een groot feest, vol gezelligheid.

Locatie: Kitzbüheler Str. 8, Kirchberg
Openingstijden: 15.00 – 01.00 uur
Kenmerken: après-ski, Hollandse gezelligheid

5. Boomerang

Boomerang is een stuk kleiner dan de meeste kroegen in dit rijtje. Het gaat er ook vaak een stuk rustiger aan toe. Je kunt hier niet alleen lekker een borreltje drinken, maar ook live sportwedstrijden kijken.

Locatie: Möselgasse 1, Kirchberg
Openingstijden: 17.00 – 02.00 uur
Kenmerken: sportcafé, pub, internationaal

6. Bar Vis-a-Vis

Als je vanaf de Maierlbahn de skibus terug naar Kirchberg pakt, dan kom je langs Bar Vis-a-Vis. Deze gemoedelijke bar is een fijne plek voor een drankje na het skiën. In de wintermaanden staat hier buiten ook een paraplubar. Ook daar kun je even binnenlopen.

Locatie: Lendstraße 1, Kirchberg
Openingstijden: 16.00 – 03.00 uur
Kenmerken: bar, gezellig

Wintersport in Kirchberg

Kirchberg is een sfeervol en gezellig dorp in Tirol. Je vindt hier naast après-ski bars ook tal van leuke accommodaties, fijne restaurants, winkels en cafeetjes. Kirchberg is onderdeel van skigebied KitzSki. Je hebt hier toegang tot ruim 180 km aan pistes. Het maakt niet uit welk niveau je hebt, KitzSki heeft ieder type wintersporter meer dan genoeg te bieden. Van off-piste mogelijkheden, tot fijne berghutten voor liefhebbers van terrasjes en zelfs een heuse sneeuwbar.

Skiles nodig in Kirchberg? Boek nu online tegen een extra voordelig tarief!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in